Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα
Πέντε διεθνή brand που «συστήνονται» στους Έλληνες καταναλωτές.

Κορυφαία και παγκοσμίου φήμης brand ήρθαν στην Ελλάδα μέσα στο 2019 και άνοιξαν πρώτα τους καταστήματα ενώ άλλα αναμένονται να ανοίξουν τους πρώτους μήνες του 2020.

Εταιρείες ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, κοσμημάτων και επίπλων που έχουν πολυετή επιτυχημένη παρουσία στο εξωτερικό, «συστήνονται» πλέον και στους Έλληνες καταναλωτές.

Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα.

Τους πρώτους μήνες του 2020 αναμένεται να ανοίξουν στην Ελλάδα τα καταστήματα της ιταλικής εταιρείας καλλυντικών Kiko Milano.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία του ανερχομένου ιταλικού brand με τον όμιλο Φάις αφορά στην ανάπτυξη ενός δικτύου μονοθεματικών καταστημάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα πρώτα καταστήματα στη χώρα μας θα ανοίξουν σε ένα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα καθώς και σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

Η  Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο από τον Percassi. Eίναι η νούμερο ένα εταιρεία στα προϊόντα make up στην Ιταλία και διαθέτει σειρά μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Συνολικά διαθέτει περισσότερα από 900 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ρωσία, ΗΠΑ,Τουρκία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Βραζιλία κ.ά.

Tο παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand Georg Jensen ήρθε το φθινόπωρο του 2019 στην Ελλάδα με το Flagship Concept Store να ανοίγει τις πόρτες του στην κεντρική είσοδο του Golden Hall. 

Στους δύο ορόφους του καταστήματος οι καταναλωτές μπορούν να βρουν κοσμήματα, ρολόγια και είδη σπιτιού, από διακοσμητικά μέχρι είδη σερβιρίσματος. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους καινοτόμους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής, για τον σχεδιασμό κοσμημάτων και ειδών σπιτιού.

Η ιστορία της ξεπερνά τα 100 χρόνια. Ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη το 1904 από τον Georg Jensen, αργυροχόο και γλύπτη, η φιλοσοφία του οποίου ήταν να δημιουργεί καινοτόμα σχέδια τα οποία είναι όμορφα και παράλληλα λειτουργικά. Σήμερα τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερα από 1.100 καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Smart Park, άνοιξε τον Νοέμβριο η αμερικανική αλυσίδα επίπλων Ashley Homestores.

H Ashley HomeStore είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα επίπλων της Αμερικής με περίπου 1.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. H μητρική της Ashley Furniture Industry έχει δραστηριότητα από το 1945, η παρουσία της στη λιανική ωστόσο ξεκίνησε το 1997, με το πρώτο της κατάστημα στην Αλάσκα ενώ το 2000 επεκτάθηκε εκτός ΗΠΑ, ανοίγοντας κατάστημα στην Ιαπωνία.

To βασικό της εργοστάσιο μεγέθους 140.000 τ.μ. βρίσκεται στην Αρκέιντια στην πολιτεία Γουισκάνσιν ενώ διαθέτει και αρκετά μικρότερα εργοστάσια σε ασιατικές χώρες όπως Κίνα και Βιετνάμ.

Το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα εγκαινίασε μέσα στο 2019, το διεθνές fashion brand, CH Carolina Herrera.

Το 2001, η Carolina Herrera δημιούργησε το δικό της lifestyle brand, που αποτελείται από πολυτελή γυναικεία και αντρικά έτοιμα ενδύματα, παιδικά ρούχα και αξεσουάρ.

Στην Αθήνα το κατάστημα 165 τ.μ βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall και διατίθεται γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά ρούχων.

Η βουλγαρική αλυσίδα αθλητικών ειδών Sport Depot, η οποία μέχρι τώρα είχε παρουσία στη χώρα μας μέσω Διαδικτύου, εγκαινίασε στις αρχές Σεπτεμβρίου το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη στο εμπορικό κέντρο Limani.

Η Sport Depot αποτελεί μέλος της Sport2000 International και δραστηριοποιείται στην πώληση αθλητικού εξοπλισμού. Διαθέτει 100 μάρκες αθλητικών και περισσότερους από 30.000 κωδικούς.

Στη Βουλγαρία, η αλυσίδα διαθέτει 25 καταστήματα λιανικής πώλησης όπου απασχολεί 500 εργαζόμενους, ενώ αναπτύσσει θυγατρικές στη Σερβία και τη Ρουμανία.

Στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει στη χώρα μας μέσω franching μέσα στην επόμενη διετία, 10 καταστήματα.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

14:22

Θεμιστοκλέους: Την επόμενη εβδομάδα η προκήρυξη για 1.000 μόνιμες θέσεις γιατρών

14:19

Δελφοί - Γαλαξίδι: Μια υπέροχη εκδρομή για την άνοιξη

14:17

Καφούνης για 4ήμερη εργασία: Δεν μπορεί να είναι προτεραιότητα η επιβολή πρόσθετων βαρών

14:14

ΕΥΔΑΠ: Μείωση 2,4% στον τζίρο - Ετος μετάβασης, ποια έργα παίνουν μπρος

14:13

Αμετάβλητα στο 3,75% τα επιτόκια της BoE

14:08

Δυναμική η παρουσία της ΕΕΑΑ στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

14:01

Ρωσία: Ο Μεντβέντεφ αμφισβητεί ότι οι ΗΠΑ μπορούν να παίξουν ρόλο μεσολαβητή σε συγκρούσεις

13:54

Ευρωζώνη: Ισχνή αύξηση 0,1% του ΑΕΠ το πρώτο τρίμηνο

13:51

Μεσοπρόθεσμος Προϋπολογισμός: 3,2% πληθωρισμός και 2% ανάπτυξη φέτος

13:43

Στην Ευελπίδων ο δράστης της επίθεσης σε ΕΦΚΑ, Πρωτοδικείο - Αρνείται ότι ήθελε να σκοτώσει

13:42

Έφοδος σε παράνομο γηροκομείο στους Αμπελόκηπους - Άμεση παρέμβαση Χαρδαλιά

13:38

Μαρινάκης: Καταβλήθηκαν 22,8 εκατ. σε 849 κτηνοτρόφους λόγω ευλογιάς και αφθώδους πυρετού

13:26

Όταν τα δίκτυα «σκέφτονται»: Η νέα πραγματικότητα για επιχειρήσεις και οργανισμούς

13:21

Η ανακοίνωση της Seajets για τον τραυματισμό μέλους του πληρώματος

13:20

H Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης- Επιτυχημένη Εκδήλωση του Your Directors Club

13:06

Charlotte Foucteau: Η αξία του ανθρώπου στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης

13:05

Μιχαηλίδου για Σήμα Διαφορετικότητας: «Οι επιχειρήσεις περνούν στην πράξη - Συμπληρώθηκαν 100 αιτήσεις»

12:59

Μετατίθεται η έναρξη της Β’ φάσης για για το ψηφιακό δελτίο αποστολής

12:56

Η Wolt στους 10 κορυφαίους online grocers στην Ευρώπη

12:53

Alpha Bank: Το ελληνικό χρέος θα υποχωρήσει κάτω από της Ιταλίας εντός διετίας

12:52

Δήμας: Άνω των 2,3 δισ. ευρώ η αξιοποίηση πόρων σε έργα για το 2026

12:50

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Πάρνηθα

12:41

Μπιρόλ (ΔΟΕ): Ο κόσμος είναι αντιμετώπος με τη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση στην ιστορία

12:35

Λιανεμπόριο: Αύξηση 7,2% του κύκλου εργασιών τον Φεβρουάριο

12:27

Αύξηση 5,7% σημείωσαν τον Φεβρουάριο τα τροχαία δυστυχήματα

12:23

FedHATTA: Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες την Πρωτομαγιά

12:22

Μητσοτάκης: Η πρόοδος δεν έρχεται με την καθήλωση στο χθες, αλλά με γνώση, σχέδιο και γρήγορο βηματισμό στο αύριο

12:20

Μυλωνάς (Εθνική): Διανομή ρεκόρ 1 δισ. στους μετόχους, τον Μάιο η ολοκλήρωση του core banking

12:17

ΕΛΣΤΑΤ: Κατά 8,6% αυξήθηκε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία τον Μάρτιο

12:16

Πεζεσκιάν: Ο αμερικανικός ναυτικός αποκλεισμός είναι καταδικασμένος να αποτύχει

gazzetta
gazzetta reader insider insider