Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα
Πέντε διεθνή brand που «συστήνονται» στους Έλληνες καταναλωτές.

Κορυφαία και παγκοσμίου φήμης brand ήρθαν στην Ελλάδα μέσα στο 2019 και άνοιξαν πρώτα τους καταστήματα ενώ άλλα αναμένονται να ανοίξουν τους πρώτους μήνες του 2020.

Εταιρείες ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, κοσμημάτων και επίπλων που έχουν πολυετή επιτυχημένη παρουσία στο εξωτερικό, «συστήνονται» πλέον και στους Έλληνες καταναλωτές.

Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα.

Τους πρώτους μήνες του 2020 αναμένεται να ανοίξουν στην Ελλάδα τα καταστήματα της ιταλικής εταιρείας καλλυντικών Kiko Milano.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία του ανερχομένου ιταλικού brand με τον όμιλο Φάις αφορά στην ανάπτυξη ενός δικτύου μονοθεματικών καταστημάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα πρώτα καταστήματα στη χώρα μας θα ανοίξουν σε ένα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα καθώς και σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

Η  Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο από τον Percassi. Eίναι η νούμερο ένα εταιρεία στα προϊόντα make up στην Ιταλία και διαθέτει σειρά μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Συνολικά διαθέτει περισσότερα από 900 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ρωσία, ΗΠΑ,Τουρκία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Βραζιλία κ.ά.

Tο παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand Georg Jensen ήρθε το φθινόπωρο του 2019 στην Ελλάδα με το Flagship Concept Store να ανοίγει τις πόρτες του στην κεντρική είσοδο του Golden Hall. 

Στους δύο ορόφους του καταστήματος οι καταναλωτές μπορούν να βρουν κοσμήματα, ρολόγια και είδη σπιτιού, από διακοσμητικά μέχρι είδη σερβιρίσματος. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους καινοτόμους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής, για τον σχεδιασμό κοσμημάτων και ειδών σπιτιού.

Η ιστορία της ξεπερνά τα 100 χρόνια. Ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη το 1904 από τον Georg Jensen, αργυροχόο και γλύπτη, η φιλοσοφία του οποίου ήταν να δημιουργεί καινοτόμα σχέδια τα οποία είναι όμορφα και παράλληλα λειτουργικά. Σήμερα τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερα από 1.100 καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Smart Park, άνοιξε τον Νοέμβριο η αμερικανική αλυσίδα επίπλων Ashley Homestores.

H Ashley HomeStore είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα επίπλων της Αμερικής με περίπου 1.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. H μητρική της Ashley Furniture Industry έχει δραστηριότητα από το 1945, η παρουσία της στη λιανική ωστόσο ξεκίνησε το 1997, με το πρώτο της κατάστημα στην Αλάσκα ενώ το 2000 επεκτάθηκε εκτός ΗΠΑ, ανοίγοντας κατάστημα στην Ιαπωνία.

To βασικό της εργοστάσιο μεγέθους 140.000 τ.μ. βρίσκεται στην Αρκέιντια στην πολιτεία Γουισκάνσιν ενώ διαθέτει και αρκετά μικρότερα εργοστάσια σε ασιατικές χώρες όπως Κίνα και Βιετνάμ.

Το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα εγκαινίασε μέσα στο 2019, το διεθνές fashion brand, CH Carolina Herrera.

Το 2001, η Carolina Herrera δημιούργησε το δικό της lifestyle brand, που αποτελείται από πολυτελή γυναικεία και αντρικά έτοιμα ενδύματα, παιδικά ρούχα και αξεσουάρ.

Στην Αθήνα το κατάστημα 165 τ.μ βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall και διατίθεται γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά ρούχων.

Η βουλγαρική αλυσίδα αθλητικών ειδών Sport Depot, η οποία μέχρι τώρα είχε παρουσία στη χώρα μας μέσω Διαδικτύου, εγκαινίασε στις αρχές Σεπτεμβρίου το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη στο εμπορικό κέντρο Limani.

Η Sport Depot αποτελεί μέλος της Sport2000 International και δραστηριοποιείται στην πώληση αθλητικού εξοπλισμού. Διαθέτει 100 μάρκες αθλητικών και περισσότερους από 30.000 κωδικούς.

Στη Βουλγαρία, η αλυσίδα διαθέτει 25 καταστήματα λιανικής πώλησης όπου απασχολεί 500 εργαζόμενους, ενώ αναπτύσσει θυγατρικές στη Σερβία και τη Ρουμανία.

Στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει στη χώρα μας μέσω franching μέσα στην επόμενη διετία, 10 καταστήματα.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

19:33

Spiegel: Μακρόν και Μερτς εμφανίζονται επιφυλακτικοί απέναντι στην πίεση των ΗΠΑ για ειρήνη στην Ουκρανία

19:28

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες - Κλειστές οι εκπαιδευτικές δομές της ΔΥΠΑ

19:26

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Βουλιαγμένης, Ποσειδώνος και στην οδό Πειραιώς

19:25

Σε θετικό έδαφος τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια - Το βλέμμα στη Fed

19:18

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Άνοιξε το τελωνείο του Προμαχώνα, κλειστό το τελωνείο των Ευζώνων

19:09

Θ. Κοντογεώργης: Ισχυρή περιφέρεια σημαίνει ισχυρή Ελλάδα

19:02

Ήχησε το 112 στην Αττική ελέω της κακοκαιρίας Byron - «Αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων»

19:00

Μελάνια Τραμπ: Ακόμη επτά παιδιά από την Ουκρανία επέστρεψαν στις οικογένειες τους

18:53

Παπασταύρου: Ο διάλογος με τον ΣΕΛΠΕ φέρνει στο τραπέζι συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις

18:41

Αττική: Στη ζώνη του πλημμυρικού κινδύνου ακόμη και με «απλή» ισχυρή βροχή - Δείτε τον χάρτη

18:34

To S.Pellegrino ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Ferrari

18:18

Η Τουρκία καλεί Ρώσους και Ουκρανούς πρεσβευτές μετά τις επιθέσεις σε πλοία στη Μαύρη Θάλασσα

18:11

ΕΣΕΕ: Μείωση πωλήσεων για μία στις δύο επιχειρήσεις σε σχέση με πέρυσι στην Black Friday

18:00

ΧΑ: Μικρά κέρδη για τον Γενικό Δείκτη σε μια άνευρη συνεδρίαση

17:59

Αναβλήθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με βουλευτές της ΝΔ - Δεν θα γίνει το τετ α τετ Χατζηδάκη με αγρότες

17:51

Σφοδρή καταιγίδα χτυπά την Αττική - Διακοπή κυκλοφορίας στην Πειραιώς

17:38

Meta: Ο Ζούκερμπεργκ «δρομολογεί» σημαντικές περικοπές στο Metaverse

17:26

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανοικτό το σύστημα για διορθώσεις στην ΕΑΕ 2025, λόγω monitoring

17:25

Στο Νέο Δελχί ο Πούτιν - Συνομιλεί με Μόντι

17:08

Η Πειραιώς ανακηρύχθηκε «Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα» στα Bank of the Year Awards 2025 από το The Banker

17:00

Πλημμύρες, κατολισθήσεις και ζημιές από την κακοκαιρία Byron - Μπαράζ 112

16:52

Επιφυλακτικότητα στη Wall Street με «μάκρο» για την αγορά εργασίας και Fed στο επίκεντρο

16:30

Η METLEN υποδέχθηκε την ηγεσία του London Metal Exchange στο «Αλουμίνιον της Ελλάδος»

16:27

Κακοκαιρία Byron: Πού θα εκδηλωθούν ισχυρά και επικίνδυνα φαινόμενα - Μήνυμα Κεφαλογιάννη

16:22

Η ΕΕ επανεξετάζει την κατάργηση των δασμών στα ηλεκτρικά οχήματα VW που κατασκευάζονται στην Κίνα

16:20

ΗΠΑ: Σε χαμηλό άνω των 3 ετών τα νέα επιδόματα ανεργίας

16:18

Η Φεντερίκα Μογκερίνι παραιτήθηκε από διευθύντρια του Κολλεγίου της Ευρώπης

16:14

Τσιάρας για πληρωμές αγροτών: Έχουν δοθεί ήδη 500 εκατ. ευρώ για 4 προγράμματα

16:07

Ουκρανία: «Θέλουμε πραγματική ειρήνη με τη Ρωσία κι όχι έναν κατευνασμό»

16:03

Η Intracom Telecom και η GeoLinks επιτυγχάνουν Multi-Gigabit επιδόσεις σε πιλοτική δοκιμή στις ΗΠΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider