Κορονοϊός: Εξετάζεται η ματαίωση της ΔΕΘ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κορονοϊός: Εξετάζεται η ματαίωση της ΔΕΘ
Έντονη ανησυχία για τα κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Στο τραπέζι βρίσκεται η σκέψη για ματαίωση της φετινής ΔΕΘ εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων της Covid-19 στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, καθώς οι ειδικοί ανησυχούν ιδιαίτερα για το εμπορικό κομμάτι της έκθεσης.

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συζητήθηκε μετά την τηλεδιάσκεψη που διενεργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με θέμα την έξαρση των κρουσμάτων στην πόλη που έχει φθάσει τα 145 τις τελευταίες τέσσερις μέρες.

Το ζήτημα συζητήθηκε τόσο στην τηλεδιάσκεψη όσο και στην επιτροπή των λοιμοξιωλόγων για τον κορονοϊό, όπου συμμετείχε σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ και ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας.

Μάλιστα στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν και άλλα επιπλέον μέτρα, όπως το ωράριο νυχτερινά καταστήματα, όμως αποφάσεις θα παρθούν ανάλογα και με τα επιδημιολογικά δεδομένα του Σαββατοκύριακου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider