Χωρίς μέσα μεταφοράς η Αθήνα την Τρίτη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χωρίς μέσα μεταφοράς η Αθήνα την Τρίτη
Όσοι πολίτες χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή.

Χωρίς τρόλεϊ λεωφορεία και μετρό θα πρέπει κάποιος να κινηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου. Όσοι πολίτες χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή.

Συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου λόγω απεργίας, δεν θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ ακινητοποιημένοι αναμένεται να μείνουν και οι συρμοί του τραμ και του μετρό, στις γραμμές 1,2 και 3.

Τα Σωματεία των εργαζομένων θα συμμετάσχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), διαμαρτυρόμενα για το ασφαλιστικό.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, το ΕΚΑ επισημαίνει το εξής:

«Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, σε συνεδρίασή του στις 4 Φεβρουαρίου, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης. Όχι μόνο δεν καταργείται ο νόμος Κατρούγκαλου, όπως είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση προεκλογικά, αλλά περικλείεται στον νόμο Βρούτση και στέλνει στα τάρταρα το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας. Με το νέο νομοσχέδιο, η κυβέρνηση αποδεικνύει περίτρανα ότι θέλει να παγιώσει τις μειώσεις στις συντάξεις. Καλούμε τα σωματεία-μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση προκειμένου να εμποδίσουμε τον κυβερνητικό σχεδιασμό που θέλει να ρίξει ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση».

  • Άγνωστο παραμένει, μέχρι στιγμής, τι θα γίνει εκείνη την ημέρα στα τρένα και στον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider