Επιχειρησιακά μέσα στην Εύβοια στέλνει η ΕΕ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επιχειρησιακά μέσα στην Εύβοια στέλνει η ΕΕ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Ευρωπαίος επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης εκφράζει την αλληλεγγύη της ΕΕ, τονίζοντας πως η Ευρώπη βρίσκεται δίπλα στην Ελλάδα αυτές τις δύσκολες ώρες.

Άμεσα κινητοποιεί η ΕΕ τα επιχειρησιακά μέσα της μετά το αίτημα της Ελλάδας για την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Εύβοια.

Το αίτημα έγινε δεκτό και μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί η Ιταλία και η Κροατία. Αναμένεται να απαντήσουν και άλλες χώρες και να διασαφηνιστεί πόσα και τι είδους μέσα πυρόσβεσης θα αποστείλουν.

Αυτό έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.

Στην ίδια ανάρτηση, ο Ευρωπαίος επίτροπος εκφράζει την αλληλεγγύη της ΕΕ, τονίζοντας πως η Ευρώπη βρίσκεται δίπλα στην Ελλάδα αυτές τις δύσκολες ώρες.

Όπως έκανε επίσης γνωστό σε προγενέστερη ανάρτησή του ο κ. Στυλιανίδης, είναι σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές για την πυρκαγιά στην Εύβοια και τις άλλες περιοχές και έχει ήδη συνομιλήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακά «καρφώματα» για οικονομικά εγκλήματα, φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο

Ακίνητα: Πόσο κοστίζουν εξοχικά και νεόδμητες βίλες «πάνω στο κύμα» στην Ελλάδα

Η γαλάζια ατζέντα με κοινωνικό πρόσημο, ο Τσίπρας «ντύνεται»… Μέσι, η διαφωνία στο ΠΑΣΟΚ με το «παρών» στον Στουρνάρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider