Ο Τραμπ θα βρεθεί στη Σούδα το σαββατοκύριακο

Αιμίλιος Περδικάρης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Τραμπ θα βρεθεί στη Σούδα το σαββατοκύριακο

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα βρεθεί στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στη βάση της Σούδας.

Από το παράθυρο του Air Force One θα δει την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη βάση της Σούδας ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς δεν φαίνεται -τουλάχιστον έως αυτή τη στιγμή- να υπάρχει ενδεχόμενο επίσκεψής του στη βάση και συνάντησης με τους στρατιώτες που υπηρετούν εκεί ή άλλους παράγοντες και επισήμους.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, με τις οποίες συνομίλησε το Reader.gr, η βάση της Σούδας βρίσκεται πράγματι από το πρωί σε αυξημένη ετοιμότητα για την άφιξη του αμερικανικού προεδρικού αεροσκάφους, το οποίο θα μεταφέρει τον Τραμπ από τον Καναδά και τη σύνοδο των G7 με τελικό προορισμό τη Σιγκαπούρη, για την ιστορική συνάντηση της ερχόμενης Τρίτης με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Η εντολή που έχει δοθεί στη βάση της Σούδας είναι, όμως, μόνο για τον ανεφοδιασμό του Air Force One, δηλαδή ο Αμερικανός πρόεδρος και η συνοδεία του δεν πρόκειται να βγουν από το αεροσκάφος, καθώς η διαδικασία και η παραμονή του στην Κρήτη θα διαρκέσει λίγα μόνο λεπτά.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πάντως στο Reader.gr ότι αυτό προβλέπει το μέχρι στιγμής πρόγραμμα, το οποίο δεν αποκλείεται να αλλάξει στην πορεία. Σε κάθε περίπτωση, η βάση της Σούδας βρίσκεται σε ετοιμότητα για επόμενα 2-3 24ωρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider