Φάμελλος για Πλεύρη: Προκλητικό να μπαίνει υπουργός μετανάστευσης ακόμα ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Φάμελλος για Πλεύρη: Προκλητικό να μπαίνει υπουργός μετανάστευσης ακόμα ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το ίδιο προκλητικό είναι να παραμένει στη θέση του ο πρωθυπουργός των σκανδάλων, της διαπλοκής και της διαφθοράς, αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προκλητικό να μπαίνει υπουργός μετανάστευσης της Ελλάδας ακόμα ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ και μάλιστα αυτό που ζητούσε νεκρούς πρόσφυγες και μετανάστες στα σύνορα», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Ακολούθως προσθέτει: «Το ίδιο προκλητικό είναι να παραμένει στη θέση του ο πρωθυπουργός των σκανδάλων, της διαπλοκής και της διαφθοράς. Η Ελλάδα πρέπει να γλυτώσει συνολικά και από τον κ. Μητσοτάκη και τα ακροδεξιά εξαπτέρυγά του.

Και μια προοδευτική κυβέρνηση να φέρει την κάθαρση και την ανόρθωση της χώρας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οχήματα: Με τεχνητή νοημοσύνη ο έλεγχος των προστίμων - Ψηφιακός «βοηθός» στις ενστάσεις

Οι 5 λόγοι αποχώρησης από την εργασία - Πως αξιολογούν τους εργοδότες τους οι Έλληνες

ΗΡΑΚΛΗΣ: Έτοιμος ο Riviera Tower – Το IRC, η υπογειοποίηση Ποσειδώνος, το αποτύπωμα στο Ελληνικό

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider