Σύλληψη για ναρκωτικά και κατοχή ανιχνευτή μετάλλων χωρίς άδεια στο Ρέθυμνο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σύλληψη για ναρκωτικά και κατοχή ανιχνευτή μετάλλων χωρίς άδεια στο Ρέθυμνο
Πρόκειται για 50χρονο ημεδαπό στην οικία του οποίου αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης πραγματοποίησαν έρευνα.

Συνελήφθη ημεδαπός στο Ρέθυμνο κατηγορούμενος για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικές ουσίες καθώς και προστασίας πολιτιστικής κληρονομιάς και αρχαιοτήτων.

Η σύλληψη έγινε χθες Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και πρόκειται για 50χρονο ημεδαπό στην οικία του οποίου αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης πραγματοποίησαν έρευνα.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «242,5 γραμμάρια κάνναβης και ανιχνευτής μετάλλων για τον οποίο δεν είχε γίνει η απαιτούμενη δήλωση στην Αρμόδια Αρχή». Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Ιουνίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Παιδικοί Σταθμοί: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τα vouchers της ΕΕΤΑΑ

Δημογραφικό: Υπό εξαφάνιση οι 20άρηδες και οι 30άρηδες στην Ελλάδα - Πόσο συρρικνώθηκε ο πληθυσμός την τελευταία εικοσαετία

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider