Κικίλιας: Η παράνομη εγκληματική δράση των διακινητών αλλοδαπών δεν θα γίνεται ανεκτή από τις ελληνικές αρχές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κικίλιας: Η παράνομη εγκληματική δράση των διακινητών αλλοδαπών δεν θα γίνεται ανεκτή από τις ελληνικές αρχές
Προειδοποιούμε: Μηδενική ανοχή, αναφέρει ο υπ. Ναυτιλίας, με αφορμή το σημερινό σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή του Αγ.Φωκά στη Λέσβο.

"Η παράνομη εγκληματική δράση των διακινητών αλλοδαπών δεν γίνεται και δεν θα γίνεται ανεκτή από τις ελληνικές αρχές . Προειδοποιούμε: Μηδενική ανοχή".

Αυτό αναφέρει σε σχόλιο του στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας με αφορμή το σημερινό σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή του Αγ.Φωκά στη Λέσβο, όταν διακινητές άνοιξαν πυρ με πυροβόλο όπλο εναντίον σκάφους του Λιμενικού Σώματος χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Σημειώνεται ότι το πλήρωμα του σκάφους του λιμενικού ανταπέδωσε με βολές σε ασφαλή τομέα του ταχυπλόου, το οποίο κατάφερε να διαφύγει προς τα τουρκικά παράλια και να το σταματήσουν στη συνέχεια οι ομόλογες τουρκικές αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Θέλετε πιο φθηνό ρεύμα το 2026; Τι να προσέξετε

Ολοταχώς προς νέο ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων το 2025 - Υποβλήθηκαν 167.443 νέες αιτήσεις στο δεκάμηνο

Πόσιμο νερό από τη βρύση: Ποιες χώρες ξεχωρίζουν διεθνώς – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider