ΔΟΑΕ: Καμία ένδειξη ότι επλήγη πυρηνική εγκατάσταση στο Ιράν από το Ισραήλ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΔΟΑΕ: Καμία ένδειξη ότι επλήγη πυρηνική εγκατάσταση στο Ιράν από το Ισραήλ
Ο Ραφαέλ Γκρόσι δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι τμήμα του στρατιωτικού συγκροτήματος του Παρτσίν, το οποίο έπληξε το Ισραήλ τον περασμένο μήνα, ήταν πυρηνική εγκατάσταση.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ένα τμήμα του στρατιωτικού συγκροτήματος του Παρτσίν, το οποίο έπληξε το Ισραήλ με αεροπορική επίθεση τον περασμένο μήνα, ήταν πυρηνική εγκατάσταση ή ότι υπήρχε πυρηνικό υλικό, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) του ΟΗΕ Ραφαέλ Γκρόσι.

Αυτή ήταν η απάντηση του σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το σχόλιο που έκανε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε ομιλία του τη Δευτέρα, ότι το Ισραήλ έπληξε «ένα συγκεκριμένο τμήμα του πυρηνικού τους προγράμματος».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η μέση σύνταξη των 865 ευρώ οδήγησε πίσω στη δουλειά 300.000 συνταξιούχους

Οι απειλητικοί κύκλοι του Ιράν - Μαγνήτης ο Αλέξης - Πώς διαβάζει τη Νέα Αριστερά ο Καρανίκας - 25η Μαρτίου στο Γιοχάνεσμπουργκ

Στις 26 Μαρτίου η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού - Συνετή αύξηση εισηγείται η Νίκη Κεραμέως

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider