Ινδία: Στους 15 οι νεκροί, 40 τραυματίες από έκρηξη σε φαρμακοβιομηχανία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ινδία: Στους 15 οι νεκροί, 40 τραυματίες από έκρηξη σε φαρμακοβιομηχανία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στο εργοστάσιο της εταιρείας Escientia Advanced Sciences, το οποίο λειτουργεί από το 2019 στην περιοχή Ανακαπάλι του κρατιδίου.

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε χημικό αντιδραστήρα μιας φαρμακοβιομηχανίας στο κρατίδιο Άντρα Πραντές της νότιας Ινδίας, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της τοπικής κυβέρνησης.

«Οι νεκροί είναι πλέον 15 και ο αριθμός αυτός ενδέχεται να αυξηθεί. Σχεδόν 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Η επιχείρηση διάσωσης είναι σε εξέλιξη», είπε ο αστυνομικός επιθεωρητής Μ. Ντιπίκα στο πρακτορείο Reuters.

Η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στο εργοστάσιο της εταιρείας Escientia Advanced Sciences, το οποίο λειτουργεί από το 2019 στην περιοχή Ανακαπάλι του κρατιδίου.

Η Escientia δεν ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα για κάποιο σχόλιο. Η κυβέρνηση του κρατιδίου διέταξε να διενεργηθεί έρευνα για το δυστύχημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ανοίγει ο δρόμος για πώληση κατασχεμένων ακινήτων - Νέα διαδικασία αποδέσμευσης από την ΑΑΔΕ

Σε τι στοχεύει ο Σαμαράς - H Γκίλφοϊλ ήταν η... αρχή - Oι μεταγραφές

Το Obsession σπάει τα κοντέρ: Εισπράξεις 500 φορές το μπάτζετ του

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider