Έβρος: Έλληνας συνοριοφύλακας τραυματίστηκε από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έβρος: Έλληνας συνοριοφύλακας τραυματίστηκε από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά
Το περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

Συναγερμός σήμανε στον Έβρο, στην περιοχή του Σουφλίου, καθώς άγνωστοι που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά πυροβόλησαν κατά συνοριοφυλάκων που περιπολούσαν στην περιοχή.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυματίστηκε ένας συνοριοφύλακας ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες.

Ειδικότερα, όπως υπογραμμίζει η ΕΛΑΣ, Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά.

Το περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εφορία: Διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με λίγα κλικ - Η ψηφιακή διαδικασία, οι αιτήσεις, οι προϋποθέσεις

Πόσο βουτηγμένες στο χρέος είναι οι 25 σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου

Τραμπ: Στέλνει επιστολές για τους δασμούς σε 12 χώρες - Τake it or leave it

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider