Ποσειδώνια 2024, η μεγάλη γιορτή της Ναυτιλίας: ήμασταν κι εμείς εκεί!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ποσειδώνια 2024, η μεγάλη γιορτή της Ναυτιλίας: ήμασταν κι εμείς εκεί!
Ένας ναυτικός κινητήρας 10 τόνων, πόλος έλξης στο περίπτερο της Eltrak

Ένας ναυτικός κινητήρας 10 τόνων, πόλος έλξης στο περίπτερο της Eltrak

Η Eltrak με τις εμβληματικές μάρκες Caterpillar, MaΚ και Palfinger έδωσε δυναμικό παρόν στη μεγάλη γιορτή της Ναυτιλίας, τα Ποσειδώνια 2024, η οποία είχε τα πάντα. 2.038 εκθέτες από 138 χώρες με άμεση αλλά και έμμεση σχέση με τη θάλασσα και τη ναυτιλία, βρέθηκαν στο Metropolitan Expo προκειμένου να ενημερώσουν και να ενημερωθούν σχετικά με καινοτόμες τεχνολογίες, προϊόντα, τεχνικές και στρατηγικές, που αφορούν στη ναυτοσύνη.

Με ένα δυναμικό comeback, μετά από αρκετά χρόνια, η Eltrak υποδέχθηκε υφιστάμενους και μελλοντικούς συνεργάτες και φίλους στο περίπτερο 2.525, όπου δέσποζε η «κινητήριος δύναμη» της Caterpillar, μία μηχανή 3516 βάρους 10 τόνων, ένας αρθρωτός γερανός Palfinger ναυτικού τύπου PK 16.001Μ με τη συνοδεία γνήσιων ανταλλακτικών MaΚ.

Η Eltrak προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες της, οι οποίες περιλαμβάνουν ευρεία γκάμα κορυφαίων brands και διακρίνονται για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τόσο πριν όσο και μετά τη διάθεση των προϊ¬¬όντων. Αρχής γενομένης από τη χαρτογράφηση των αναγκών κάθε project, η Eltrak υποστηρίζει τα προϊόντα της με εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, όπως οι ευέλικτες Συμφωνίες Περιοδικής Συντήρησης (CVAs) αλλά και επισκευών, χάρη στο έμπειρο τεχνικό προσωπικό και τα γνήσια ανταλλακτικά Cat και MaK.

Το team της Eltrak λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά για να εξασφαλίσει τη μέγιστη διαθεσιμότητα του σκάφους. Εκείνο όμως που κάνει τη διαφορά είναι το Εξειδικευμένο Συνεργείο Ναυτιλιακών Εφαρμογών, με ευρεία κάλυψη σε όλη την Ελλάδα, το οποίο εκτός των άλλων προσφέρει υπηρεσίες: διαγνώσεων, επί τόπου επισκευών, ανακατασκευών, δυναμομέτρησης, ελέγχων, δοκιμών, αναβαθμίσεων και μετατροπών κ.α.

Αποτελεί σημείο αναφοράς στον Ναυτιλιακό Κλάδο, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από όσους συνεργάτες είχαμε τη χαρά είτε να φιλοξενήσουμε στο περίπτερό μας είτε να συσκεφθούμε στο περιθώριο της έκθεσης των Ποσειδωνίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider