Ισραήλ: Σειρήνες προειδοποίησης για πυραυλική επίθεση στο Τελ Αβίβ και άλλες μεγάλες πόλεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ισραήλ: Σειρήνες προειδοποίησης για πυραυλική επίθεση στο Τελ Αβίβ και άλλες μεγάλες πόλεις
Πηγή: Associated Press
Σειρήνες προειδοποίησης για εισερχόμενους πυραύλους ηχούν στο Τελ Αβίβ και σε άλλες μεγάλες πόλεις σε όλο το κεντρικό Ισραήλ,για πρώτη φορά εδώ και εβδομάδες, με τους κατοίκους να τρέχουν σε καταφύγια.

Σειρήνες προειδοποίησης για εισερχόμενους πυραύλους ηχούν στο Τελ Αβίβ και σε άλλες μεγάλες πόλεις σε όλο το κεντρικό Ισραήλ, για πρώτη φορά εδώ και εβδομάδες, με τους κατοίκους να τρέχουν σε καταφύγια.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ακούστηκαν εκρήξεις, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα από τις επιθέσεις αυτές. Την ευθύνη για αυτές ανέλαβε η Χαμάς.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εκτοξεύτηκαν 15 ρουκέτες, εκ των οποίων οι έξι αναχαιτίστηκαν από το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας του Ισραήλ. Ο στρατός συνήθως επιχειρεί να καταρρίψει μόνο εκείνες τις ρουκέτες που έχουν στόχο να πλήξουν κατοικημένες περιοχές.

Η αστυνομία τόνισε ότι καθαρίζει θραύσματα που έπεσαν σε τουλάχιστον ένα προάστιο του Τελ Αβίβ, θραύσματα που πιθανότατα προήλθαν από ρουκέτες που αναχαιτίστηκαν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ κατηγορεί 190 μέλη του ΟΗΕ (UNRWA) για εμπλοκή στις επιθέσεις της Χαμάς

Γάζα: Πάνω από 26.600 οι νεκροί Παλαιστίνιοι από τα ισραηλινά πλήγματα

Νετανιάχου: Το Ισραήλ αναμένει περισσότερα από το Κατάρ για τους ομήρους

gazzetta
gazzetta reader insider insider