Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Ζελένσκι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Ζελένσκι
Ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε την ετοιμότητα της Τουρκίας να αναλάβει ξανά ρόλο μεσολαβητή και να φιλοξενήσει ειρηνευτικές συνομιλίες.

Τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας των δύο ηγετών, ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να σταματήσει η αιματοχυσία τόσο στην Ουκρανία όσο και στα Παλαιστινιακά Εδάφη και να επιτευχθεί διαρκής ειρήνη, αναφέρεται σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε την ετοιμότητα της Τουρκίας να αναλάβει ξανά ρόλο μεσολαβητή και να φιλοξενήσει ειρηνευτικές συνομιλίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τι σημαίνει η αποτυχία της συνόδου για Τραμπ, Πούτιν και Ουκρανία

Άλλος για Dubai! - Ξεκινάει η συγκομιδή του Ελληνικού φιστικιού, ενός εντυπωσιακού success story

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε ποιοι πήραν πάνω από 50.000 ευρώ επιδότηση - Αναλυτικές λίστες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider