Γάζα: Επιδρομή του ισραηλινού στρατού στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γάζα: Επιδρομή του ισραηλινού στρατού στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας
Οι στρατιώτες εγκατέλειψαν στη συνέχεια το παλαιστινιακό έδαφος χωρίς να έχουν τραυματίες, ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί πως το πεζικό τους πραγματοποίησε «στοχευμένη επιδρομή στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας της Γάζας» υποστηριζόμενο από «καταδιωκτικά και μη επανδρωμένα αεροσκάφη» και πλήττοντας στόχους της Χαμάς.

Οι στρατιώτες εγκατέλειψαν στη συνέχεια το παλαιστινιακό έδαφος χωρίς να έχουν τραυματίες, ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του. Εκτός από την επιδρομή αυτή, οι ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως βομβάρδισαν θέσεις της Χαμάς «σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας».

Παράλληλα με την επιχείρηση αυτή στο έδαφος, στόχοι «που ανήκουν στην τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς» βομβαρδίσθηκαν στο κεντρικό τμήμα του θύλακα «και παντού στη Λωρίδα της Γάζας», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως καταστράφηκαν πλατφόρμες εκτόξευσης ρουκετών, κέντρα διοίκησης της Χαμάς, ενώ εξουδετερώθηκαν μαχητές του ισλαμιστικού παλαιστινιακού κινήματος.

Photo: @AssociatedPress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

M. Ανατολή: Κλιμακώνεται η σύγκρουση - Σοβαρά πλήγματα στην ηγεσία της Χαμάς - Ενισχύεται ο κίνδυνος ευρύτερης ανάφλεξης

ΗΠΑ: Στρατιωτικά πλήγματα σε εγκαταστάσεις των ιρανικών Φρουρών της Επανάστασης στη Συρία

Μητσοτάκης σε Σύνοδο Κορυφής: Πρόταση αύξησης κονδυλίων για μεταναστευτικό και φυσικές καταστροφές

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider