Κοριοί «έκλεισαν» πτέρυγα σε ξενοδοχείο της Αττικής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κοριοί «έκλεισαν» πτέρυγα σε ξενοδοχείο της Αττικής
«Συναγερμός» σήμανε σε ξενοδοχείο της Αττικής που αναγκάστηκε να κλείσει πτέρυγά του, προκειμένου να προχωρήσει σε απεντόμωση, λόγω εμφάνισης κοριών, όπως έγινε γνωστό.

«Συναγερμός» σήμανε σε ξενοδοχείο της Αττικής που αναγκάστηκε να κλείσει πτέρυγά του, προκειμένου να προχωρήσει σε απεντόμωση, λόγω εμφάνισης κοριών, όπως έγινε γνωστό.

«Ένα πολύ μεγάλο και εμβληματικό ξενοδοχείο αναγκάστηκε να αναστείλει τη λειτουργία σε μία πτέρυγα ούτως ώστε να γίνει η απεντόμωση» σημείωσε ο πρόεδρος Εργαζομένων και Επισιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφερόμενος στην ύπαρξη κοριών σε παραλιακό προάστιο της Αττικής.

«Δεν γνωρίζω - επειδή μίλησα με ειδικό - αν υπάρχει ο κίνδυνος να έχουν εισχωρήσει στα στρώματα, όπου εκεί καταλαβαίνετε ότι το κόστος για αλλαγή στρωμάτων σε δωμάτια ξενοδοχείων είναι αρκετό» ανέφερε ακόμα.

«Έγινε εκκένωση της πτέρυγας, έκλεισε και ειδοποιήθηκε ιδιωτικό συνεργείο για απεντόμωση» είπε, ενώ σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία άλλη καταγγελία από οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο, ελπίζοντας να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εφορία: Ποιες υποθέσεις ανοίγουν για έλεγχο

Ψηφιακό ευρώ: Συνεδριάζουν σήμερα οι κεντρικοί τραπεζίτες – Τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του digital euro

Από τα ιστορικά χαμηλά, στην «κορυφή»: Το νόμισμα με τις καλύτερες επιδόσεις αυτή τη στιγμή

gazzetta
gazzetta reader insider insider