Ισραήλ: Μπλοκάρει τα GPS στα σύνορα με το Λίβανο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ισραήλ: Μπλοκάρει τα GPS στα σύνορα με το Λίβανο
Παράλληλα, ο IDF απαγόρευσε στους πολίτες την πρόσβαση στα σύνορα με τον Λίβανο, δημιουργώντας μια ζώνη ασφαλείας, βάθους τεσσάρων χιλιομέτρων.

Ο ισραηλινός στρατός με μήνυμα του στο Χ, έκανε γνωστό ότι στο πλαίσιο των επιχειρήσεων του, διενεργεί παρεμβολές στα συστήματα GPS στο βόρειο Ισραήλ κοντά στον Λίβανο, καθώς και στο νότο κοντά στη Γάζα. εκπρόσωπος Τύπου του IDF προειδοποίησε τους πολίτες ότι η εφαρμογή του μέτρου θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στις εφαρμογές πλοήγησης στα κινητά τους.

Παράλληλα, ο ισραηλινός στρατός απαγόρευσε στους πολίτες την πρόσβαση στα σύνορα με τον Λίβανο, δημιουργώντας μια ζώνη ασφαλείας, βάθους τεσσάρων χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Ποιοι ιδιοκτήτες θα γλιτώσουν φόρο - Τα 4 «κλειδιά» για τα αφορολόγητα ενοίκια

Leonardo Hotels: Νέα επένδυση 45 εκατ. ευρώ σε πεντάστερο στη Χαλκιδική και σχέδιο περαιτέρω επέκτασης το 2026

Διευρύνει το δίκτυό του ο Σκλαβενίτης – Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider