ΗΠΑ: Σύγκρουση πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Καλιφόρνια - 3 νεκροί 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Σύγκρουση πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Καλιφόρνια - 3 νεκροί 
Επιχειρούσαν για τον περιορισμό φωτιάς στην κομητεία Ρίβερσαϊντ.

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή κατά τη σύγκρουση 2 πυροσβεστικών ελικοπτέρων που επιχειρούσαν για τον περιορισμό φωτιάς στην κομητεία Ρίβερσαϊντ, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (NTSB) δήλωσε ότι διερευνά τη σύγκρουση στον αέρα μεταξύ ενός ελικοπτέρου Bell 407 και ενός ελικοπτέρου Sikorsky S-64E, σε απάντηση που έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Reuters.

Το πρώτο ελικόπτερο προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά τη σύγκρουση, αλλά το δεύτερο συνετρίβη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι τρεις άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό, μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο τον επικεφαλής της νότιας περιφέρειας του Τμήματος Δασών και Πυροπροστασίας της Καλιφόρνιας (CalFire), Ντέιβιντ Φούλτσερ.

Μεταξύ των θυμάτων ήταν ένας συμβασιούχος πιλότος, ένας επικεφαλής τμήματος της CalFire και ένας κυβερνήτης, ανέφερε το CNN επικαλούμενο τον Φούλτσερ. Ο σερίφης της κομητείας Ριβερσάιντ είπε πως είχε ανταποκριθεί σε ένα αεροπορικό επείγον περιστατικό στο Καμπάζον αργά την Κυριακή που αφορούσε μια συντριβή στην τοποθεσία, ανέφερε σε ανάρτησή του στο X, πρώην Twitter.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ιράν: Τέσσερις νεκροί από κατάρρευση κτιρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider