Υποψήφιος στον δήμο Γλυφάδας ο Παπανικολάου - Ανεβαίνει το σενάριο Χαρδαλιά για την περιφέρεια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υποψήφιος στον δήμο Γλυφάδας ο Παπανικολάου - Ανεβαίνει το σενάριο Χαρδαλιά για την περιφέρεια
Ως την Τρίτη αναμένονται οι αποφάσεις του πρωθυπουργού. Η εσπευσμένη επίσκεψη Χαρδαλιά στο Μαξίμου.

Με ανάρτησή του στο Facebook o νυν δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να διεκδικεί την περιφέρεια Αττικής με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Βέβαια, υπήρξε «καπνός», καθώς ο κ. Παπανικολάου συναντήθηκε χθες με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, που παρότι δεν έγινε γνωστό το αντικείμενο της επαφής, ήταν κοινή πεποίθηση ότι αφορούσε στην εύρεση υποψήφιου περιφερειάρχη- μια εξέλιξη που πυροδότησε το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο, την ώρα της φωτιάς στη Μαγνησία.

Εξάλλου υπήρξαν και στελέχη εντός της γαλάζιας παράταξης που έθεσαν εν αμφιβόλω τη στήριξη του κόμματος στο νυν περιφερειάρχη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πάντως τα όσα διακινήθηκαν χτες, έληξαν σήμερα από τον κ. Παπανικολάου.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Με όλη μου την αγάπη.
Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.
Για αυτά που έρχονται.
Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα μας".
Τα καλύτερα είναι μπροστά».

Το σενάριο Χαρδαλιά

Αν και σύμφωνα με όσα διακινούνται, οι τελικές αποφάσεις δεν αναμένονται πριν από την Τρίτη, στο τραπέζι συνεχίζει να υπάρχει το όνομα του Νίκου Χαρδαλιά και μάλιστα να παίζει έντονα. Πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα και μένει να φανεί αν θα αφήσει το υφυπουργείο Άμυνας, για να επιστρέψει στα γνώριμα του λημέρια της αυτοδιοίκησης (ήταν δήμαρχος Βύρωνα), αλλά σε πιο αναβαθμισμένο ρόλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Έσφαλε αλλά...

Πάντως χθες με ανακοίνωση κύκλων του Γιώργου Πατούλη, η ενόχληση του πρωθυπουργού χαρακτηρίστηκε «δικαιολογημένη». Συμπλήρωσαν όμως ότι παρά το σφάλμα «δεν μπορεί όμως για ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγνώμη ο κ. Πατουλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής».

Κάποιες απόψεις δε στη ΝΔ, συνηγορούν υπέρ του νυν περιφερειάρχη, καθώς εκφράζουν την άποψη ότι μια αυτόνομη κάθοδος του στις κάλπες, θα προκαλούσε πρόβλημα στον υποψήφιο του κόμματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον δήμαρχο Γλυφάδας με στόχο την εύρεση... υποψήφιου περιφερειάρχη

Δυσαρέσκεια στη ΝΔ για το ζεϊμπέκικο Πατούλη: «Ζητώ συγγνώμη - Ήταν μια κακιά στιγμή»

gazzetta
gazzetta reader insider insider