Ρωσία: Ενισχύεται η παραγωγή σε συμβατικά και υψηλής ακρίβειας πυρομαχικά, δήλωσε ο υπ. Άμυνας Σόιγκου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρωσία: Ενισχύεται η παραγωγή σε συμβατικά και υψηλής ακρίβειας πυρομαχικά, δήλωσε ο υπ. Άμυνας Σόιγκου
Σύμφωνα με τον Μαρκ Μίλι, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, η Ουκρανία είναι απίθανο να εκδιώξει όλα τα ρωσικά στρατεύματα από τα κατεχόμενα εδάφη της φέτος. «

Η Ρωσία ενισχύει την παραγωγή της σε συμβατικά και υψηλής ακρίβειας πυρομαχικά, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου το Σάββατο, ημέρες αφότου επισκέφθηκε εργοστάσια πυρομαχικών για να επιθεωρήσει την παραγωγή πυρομαχικών πυροβολικού και πυραύλων. Λαμβάνονται «τα απαραίτητα μέτρα» για να αυξηθεί η παραγωγή, είπε ο Σόιγκου, σύμφωνα με το Bloomberg.

Οι δηλώσεις του Ρώσου υπουργού αρχηγού Άμυνας ακολουθούν τη νέα αντίληψη εξωτερικής πολιτικής που εγκρίθηκε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία είχε ως στόχο να αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους ως εχθρικές, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια «εποχή επαναστατικών αλλαγών».

Σύμφωνα με τον Μαρκ Μίλι, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, η Ουκρανία είναι απίθανο να εκδιώξει όλα τα ρωσικά στρατεύματα από τα κατεχόμενα εδάφη της φέτος. «Αυτό είναι ένα σημαντικό στρατιωτικό έργο», ανέφερε ο Μίλι σε συνέντευξή του στο Defense One.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider