Πακιστάν: Επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Ιμράν Καν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πακιστάν: Επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Ιμράν Καν
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορείται για την απόκρυφη πώλησης αντικειμένων που είχε δεχθεί ως δώρα όταν ήταν στην εξουσία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις του Πακιστάν πραγματοποιήσαν το Σάββατο επιδρομή στην κατοικία του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Ιμράν Καν, στην κεντρική Λαχόρη, μερικές ώρες αφότου ο Καν μετέβη στην Ισλαμαμπάντ για να παραστεί σε δίκη

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν πολλούς υποστηρικτές του Καν.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα σημειώθηκαν μεγάλες συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και υποστηρικτών του Καν αφότου η κυβέρνηση προσπάθησε να συλλάβει τον πρώην πρωθυπουργό με εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί από δικαστήριο της Ισλαμαμπάντ. Η αστυνομία δέχθηκε βόμβες μολότοφ και απέτυχε να συλλάβει τον Καν.

Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορείται για την απόκρυφη πώλησης αντικειμένων που είχε δεχθεί ως δώρα όταν ήταν στην εξουσία.

Τον περασμένο μήνα ένα δικαστήριο του Ισλαμαμπάντ εξέδωσε εντάλματα εις βάρος του έπειτα από εβδομάδες που βρισκόταν μέσα στο σπίτι του.

Οι υποστηρικτές του, που ήταν απ΄ έξω, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες και βόμβες μολότοφ τραυματίζοντας πάνω από 100 αστυνομικούς όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να συλλάβουν τον πρώην πρωθυπουργό νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εφορία: Διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με λίγα κλικ - Η ψηφιακή διαδικασία, οι αιτήσεις, οι προϋποθέσεις

Πόσο βουτηγμένες στο χρέος είναι οι 25 σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου

Τραμπ: Στέλνει επιστολές για τους δασμούς σε 12 χώρες - Τake it or leave it

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider