ΤΑΙΠΕΔ: Νέο Μη Εκτελεστικό Μέλος στο ΔΣ η Γιώτα Κρεμμύδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΤΑΙΠΕΔ: Νέο Μη Εκτελεστικό Μέλος στο ΔΣ η Γιώτα Κρεμμύδα
O διορισμός της κας Κρεμμυδά γίνεται σε αντικατάσταση της κας Θάλειας Εμίρη. 

Το Υπερταμείο ανακοινώνει τον διορισμό της κας Γιώτας Κρεμμυδά, ως Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, η κα Κρεμμυδά διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία ως νομικός σύμβουλος, σε εκτελεστικό επίπεδο, σε θεσμικούς, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες στη διαχείριση και χρηματοδότηση έργων, σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, σε διαπραγματεύσεις συμβάσεων, σε συγχωνεύσεις και εξαγορές. Η κα Κρεμμυδά έχοντας διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις, έχει αποκτήσει τεχνογνωσία διεθνούς επιπέδου.

‘Εχει εξειδίκευση στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού, καθώς και σε ζητήματα διασυνοριακών επιχειρήσεων. Επί του παρόντος, κατέχει τη θέση Director & Associate General Counsel WW Channel & Ecosystems στη Hewlett-Packard Enterprise. Είναι κάτοχος Bachelor Laws (LL.B) από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1990) και κάτοχος Master (DEA) Law of International and European Community Financial Relations, από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Paris X – Nanterre (1993). Είναι μέλος της Επιτροπής IPR του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και έχει διακριθεί στην Legal 500 Powerlist.

O διορισμός της κας Κρεμμυδά γίνεται σε αντικατάσταση της κας Θάλειας Εμίρη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΤΑΙΠΕΔ: Έρχεται ο Σύμβουλος Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για τον Λιμένα Αλεξανδρούπολης – Πώς θα «χτιστεί» το business plan

ΤΑΙΠΕΔ: Στην Reds το ακίνητο της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου

gazzetta
gazzetta reader insider insider