ΕΕ: Συμφωνία των 27 για επιβολή πλαφόν στα ρωσικά πετρελαϊκά προϊόντα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΕ: Συμφωνία των 27 για επιβολή πλαφόν στα ρωσικά πετρελαϊκά προϊόντα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέληξε σήμερα σε συμφωνία για την επιβολή πλαφόν στα ρωσικά πετρελαϊκά προϊόντα, όπως ανακοίνωσε η σουηδική προεδρία με ανάρτησή της στο Twitter.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέληξε σήμερα σε συμφωνία για την επιβολή πλαφόν στα ρωσικά πετρελαϊκά προϊόντα, όπως ανακοίνωσε η σουηδική προεδρία με ανάρτησή της στο Twitter.

Οι πρεσβευτές των «27» ενέκριναν το πλαφόν, το οποίο αναμένεται ότι θα υιοθετηθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, αναφέρεται σε αυτήν την ανάρτηση εξ ονόματος των χωρών μελών της ΕΕ. Πρόκειται για μια «σημαντική συμφωνία που εντάσσεται στη συνεχιζόμενη απάντηση της ΕΕ και των εταίρων της στον ρωσικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με Ευρωπαίους διπλωμάτες, η τιμή που συμφωνήθηκε από τους πρεσβευτές είναι τα 100 δολάρια ανά βαρέλι για τα πετρελαϊκά προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως το ντίζελ και τα 45 δολάρια ανά βαρέλι για τα χαμηλής ποιότητας πετρελαϊκά καύσιμα, όπως το μαζούτ. Η πρόταση είναι να ισχύσουν οι τιμές αυτές από τις 5 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Γεωργιάδης: Νέος QR κωδικός για κάθε ιατρείο - Απαγόρευση διαφημίσεων ιατρικών υπηρεσιών στο ίντερνετ

Κατάρρευση των γεννήσεων την τελευταία 25ετία κατά 44% - Υπετριπλασιάστηκαν οι μητέρες άνω των 40 ετών

Το κλίμα βαραίνει - Η δίμηνη άνοδος - Προσπάθεια πώλησης μέσω Goldman

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider