Qatargate: Να αφεθεί ελεύθερη η πελάτισσά του, ζητά ο συνήγορος υπεράσπισης της Σίλβια Παντσέρι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Qatargate: Να αφεθεί ελεύθερη η πελάτισσά του, ζητά ο συνήγορος υπεράσπισης της Σίλβια Παντσέρι
Ως μέτρο ελέγχου, ο δικηγόρος πρότεινε την καθημερινή προσέλευση της Παντσέρι σε αστυνομικό τμήμα, με υποχρέωση υπογραφής.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Σίλβια Παντσέρι, κόρης του Αντόνιο Παντσέρι, ζήτησε σήμερα από τον αρμόδιο δικαστικό της Μπρέσια να μπορέσει να αφεθεί ελεύθερη, η πελάτισσά του, για να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου. Ως μέτρο ελέγχου, ο δικηγόρος πρότεινε την καθημερινή προσέλευση της Παντσέρι σε αστυνομικό τμήμα, με υποχρέωση υπογραφής.

Το εφετείο της Μπρέσια αναμένεται να αποφασίσει, σχετικά, τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι η Σίλβια Παντσέρι, από την σύλληψή της, στις 9 Δεκεμβρίου, βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό έξω από το Μιλάνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

MERCOSUR: Γιατί δεν... έχουμε να φοβόμαστε τη συμφωνία

Airbnb στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ: Προθεσμίες, διορθώσεις και πρόστιμα-φωτιά για τα εισοδήματα του 2025

Θ’ αντέξει το καθεστώς, λέει ο Φιντάν για Ιράν - Αγρότες στο Μαξίμου - Δύσκολη συνάντηση στην Ισπανία - Ορόσημο το 2030 για τον Κυριάκο

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider