Φτωχή μητέρα ζήτησε 6 ευρώ και της χάρισαν 70.000 - Η συγκινητική ιστορία της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φτωχή μητέρα ζήτησε 6 ευρώ και της χάρισαν 70.000 - Η συγκινητική ιστορία της
Η συγκινητική ιστορία της 46χρονης μητέρας από την Ινδία.

Mια Ινδή που ζήτησε βοήθεια για να ταΐσει τα παιδιά της έλαβε χιλιάδες ευρώ σε δωρεές από αγνώστους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλα αυτά χάρη στη δασκάλα του παιδιού της.

Η 46χρονη Σουμπχάντρα, ζει στη νότια πολιτεία της Κεράλα και είχε ζητήσει από την δασκάλα του γιου της έξι ευρώ (σε ρουπιές), προκειμένου να αγοράσει φαγητό μετά τον θάνατο του συζύγου της. Τότε η δασκάλα ξεκίνησε μια ολόκληρη εκστρατεία στα social media και μέχρι την περασμένη Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, η οικογένεια είχε λάβει περίπου 70.000 ευρώ σε δωρεές, σύμφωνα με το ΒΒC.

Η δασκάλα αφού έδωσε μερικά χρήματα στην Σουμπχάντρα, της υποσχέθηκε να κάνει κάτι ουσιαστικό. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε την οικογένεια και διαπίστωσε ότι ζούσαν σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης. Το βράδυ της Παρασκευής, η δασκάλα δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Facebook, όπου περιέγραφε όλα τα δεινά της οικογένειας και ζήτησε από τους ανθρώπους να βοηθήσουν, στέλνοντας στον τραπεζικό λογαριασμό της Σουμπχάντρα όσα χρήματα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά.

Η ανάρτηση έγινε viral και έτσι μέχρι τη Δευτέρα, η Σουμπχάντρα έχει λάβει 70.000 ευρώ από ευγενικούς αγνώστους. Ένα μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθούν για να ολοκληρωθεί το σπίτι που άρχισε να χτίζει ο σύζυγος της Σουμπχάντρα πριν πεθάνει. Τα υπόλοιπα θα κατατεθούν στην τράπεζα για τα έξοδα της οικογένειας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οι «εξωφρενικές προβλέψεις» της Saxo Bank για το 2023: «Οικονομία πολέμου», χρυσός, Brexit και Μακρόν

Πούτιν: «Ναι» σε διαπραγματεύσεις για αποδεκτές λύσεις - «Πυρά» στη Δύση

Χωρίς «bonus επίτευξης στόχων» σχεδόν οι μισοί υπάλληλοι της ΑΑΔΕ

gazzetta
gazzetta reader insider insider