Μουντιάλ Κατάρ 2022: Ξεπούλησαν τα εισιτήρια - Έχουν «φύγει» σχεδόν 3 εκατ.

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μουντιάλ Κατάρ 2022: Ξεπούλησαν τα εισιτήρια - Έχουν «φύγει» σχεδόν 3 εκατ.
Σχεδόν τρία εκατομμύρια εισιτήρια έχουν διατεθεί για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στο Κατάρ.

Σχεδόν τρία εκατομμύρια εισιτήρια έχουν διατεθεί για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στο Κατάρ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο και οι διοργανωτές από το κράτος του Κόλπου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της ηΠαγκόσμιας Ομοσπονδίας, οι χώρες στις οποίες πωλήθηκαν τα περισσότερα από τα περίπου 2,89 εκατ. «μαγικά χαρτάκια» είναι το Κατάρ, οι ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία, η Αγγλία, το Μεξικό, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αργεντινή, η Γαλλία, η Βραζιλία και η Γερμανία.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει χαμηλή ή μηδενική διαθεσιμότητα για τους περισσότερους αγώνες», ανέφερε από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA Κόλιν Σμιθ, από την πρωτεύουσα Ντόχα, όπου και συμμετείχε σε εκδήλωση.

Παράλληλα, ο Τζιάνι Ινφαντίνο ανακοίνωσε πως η διοργανώτρια αρχή έχει διαθέσει περισσότερα από 240.000 πακέτα φιλοξενίας για το τουρνουά, τα οποία περιλαμβάνουν πρόσβαση σε πριβέ χώρους των σταδίων και έξτρα παροχές, όπως τοπικά εδέσματα και αλκοολούχα ποτά.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα «πακέτα φιλοξενίας» που αφορούν στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό της διοργάνωσης κοστίζουν κάτι παραπάνω από 34.000 δολάρια το άτομο, με τον πρόεδρο της FIFA να κάνει λόγο για « το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα φιλοξενίας στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων».

Υπενθυμίζεται πως το Κατάρ αποτελεί τη μικρότερη χώρα που έχει φιλοξενήσει το Μουντιάλ ποδοσφαίρου και την πρώτη χώρα της Μέσης Ανατολής που θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, με το ασιατικό κράτος να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την άφιξη και τη φιλοξενία περίπου 1,2 εκατ. επισκεπτών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Λιονέλ Μέσι φτιάχνει εταιρεία για επενδύσεις στον αθλητισμό και την τεχνολογία

Forbes: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές φέτος - Στο Νο 1 ο Εμπαπέ, «εκθρόνισε» Μέσι και Ρονάλντο

Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Έσοδα 27,6 δισ. ευρώ την περίοδο 2020-2021 παρά την απουσία οπαδών από τα γήπεδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider