Κολωνός: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κολωνός: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης
Στη φυλακή οδηγείται η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό.

Την προφυλάκιση της 37χρονης μητέρας του 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας διέταξαν οι αρχές μετά την πολύωρη απολογία της τη Δευτέρα.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, η κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία προφυλακίστηκε σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Στο άκουσμα της κοινής απόφασης, η μητέρα της 12χρονης άρχισε να ουρλιάζει, ενώ οι φωνές της ακούγονταν μέχρι έξω από την αίθουσα.

Στη φορτισμένη απολογία της αρνήθηκε κάθε κατηγορία που της αποδίδεται, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται η θεία της 12χρονης και τα δυο ενήλικα παιδιά της, που νωρίτερα στις καταθέσεις τους υποστήριξαν ότι η μητέρα δεν έχει σχέση με τις κατηγορίες.

«Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται. Όχι μόνο δεν γνώριζε η ίδια , δεν γνώριζε ούτε η θεία από τη Λευκάδα ούτε η μεγάλη αδερφή του κοριτσιού που έμεναν μαζί» επεσήμανε στο ΟΡΕΝ ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Απόστολος Λύτρας.

Προθεσμία πήραν οι τρεις

Την πόρτα των δικαστηρίων πέρασαν νωρίτερα οι τρεις εκ των συλληφθέντων για την ίδια υπόθεση. Και οι τρεις ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη. Οι τρεις άντρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης επί πληρωμή σε ανήλικη παθούσα. Πρόκειται για έναν 33χρονο, έναν 36άχρονο και έναν άντρα 34 ετών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στα δικαστήρια η μητέρα - Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα έξι παιδιά

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη 34χρονος - Τι αναφέρουν οι αρχές

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε διαθεσιμότητα με εντολή Πλεύρη ο διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου

gazzetta
gazzetta reader insider insider