Θύελλα αντιδράσεων κατά Τζένερ και Μασκ - Κάνουν πτήσεις λίγων λεπτών για να αποφύγουν την «κίνηση»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θύελλα αντιδράσεων κατά Τζένερ και Μασκ - Κάνουν πτήσεις λίγων λεπτών για να αποφύγουν την «κίνηση»
Η αρχή έγινε πριν από μερικές ημέρες, όταν ο 19χρονος «στόκερ» των διασήμων, Τζακ Σουίνι αποκάλυψε πως η Κένταλ Τζένερ χρησιμοποίησε το ιδιωτικό της τζετ για μία πτήση διάρκειας μόλις, 17 λεπτών.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η είδηση πως δισεκατομμυριούχοι όπως η Κένταλ Τζένερ και ο Έλον Μασκ πραγματοποιούν ολιγότεπτες πτήσεις με τα ιδιωτικά του αεροπλάνα, για να... αποφύγουν την κίνηση στον δρόμο, ακόμα και για αποστάσεις που μπορούν να καλυφθούν σε λιγότερο από μισή ώρα.

Η αρχή έγινε πριν από μερικές ημέρες, όταν ο 19χρονος «στόκερ» των διασήμων, Τζακ Σουίνι αποκάλυψε πως η Κένταλ Τζένερ χρησιμοποίησε το ιδιωτικό της τζετ για μία πτήση διάρκειας μόλις, 17 λεπτών, ενώ σήμερα έβαλε στο «στόχαστρο» τον CEO της Tesla, Έλον Μασκ, για τον οποίο αποκάλυψε πως έχει πετάξει πολλές φορές από το διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στο αεροδρόμιο Hawthorne. Τα δύο αεροδρόμια απέχουν μεταξύ τους μόλις έξι μίλια – 10 λεπτά δηλαδή, με το αυτοκίνητο.

Η απόσταση αυτή είναι πολύ πιο σύντομη από την πτήση της Τζένερ από το Camarillo της Καλιφόρνια στο Van Nuys της Καλιφόρνια, τα οποία απέχουν τουλάχιστον, 40 μίλια μεταξύ τους, σημειώνει σχετικά το CNBC.

Να θυμίσουμε πως ο Σουίνι μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter @CelebJets, παρακολουθεί τα ταξίδια τιτάνων της τεχνολογίας, μεταξύ αυτών Μπιλ Γκέιτς και Τζεφ Μπέζος. Μάλιστα ο Έλον Μασκ του είχε προσφέρει προ μηνών 5.000 δολάρια για να κλείσει τον λογαριασμό του υποστηρίζοντας πως αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο ωστόσο, ο νεαρός είχε απορρίψει την πρότασή του γνωστού δισεκατομμυριούχου.

Σύμφωνα με τον 19χρονο, υπάρχουν και άλλοι celebrities που χρησιμοποιούν τα τζετ τους για πτήσεις λίγων λεπτών αψηφώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider