North Evia – Samos Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα - Περιορισμένος ο αριθμός των κουπονιών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
North Evia – Samos Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα - Περιορισμένος ο αριθμός των κουπονιών
Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών και χωρίζεται σε 4 φάσεις. 

Άνοιξε η πλατφόρμα των αιτήσεων για το North Evia – Samos Pass, για την άυλη δηλαδή χρεωστική κάρτα που έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.

Σημειώνεται πως η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών και χωρίζεται σε 4 φάσεις.

Για να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι την αίτηση βέβαια θα πρέπει:

  • Nα εισέλθουν στην πλατφόρμα, μέσω του vouchers.gov.gr, με τους κωδικούς του Taxisnet.
  • Στη συνέχεια να καταχωρίσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, δηλαδή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τα οποία στη συνέχεια θα πρέπει να πιστοποιήσουν μέσω υπερσυνδέσμου και κωδικού μιας χρήσης (OTP – OneTimePassword) αντίστοιχα.
  • Εν συνεχεία οι δυνητικοί ωφελούμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τον προορισμό της επιλογής του, δηλαδή Σάμο ή Βόρεια Εύβοια
  • Τέλος θα πρέπει να δηλώσουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα ενεργοποιηθεί, εφόσον εγκριθεί, η άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα
  • Αφού δηλώσουν υπεύθυνα ότι δεν υπάγονται σε κάποια από τις εξαιρέσεις της δράσης πατούν υποβολή και ολοκληρώνουν την διαδικασία κατάθεσης της αίτησης.
  • Αφού κάνουν την αίτηση, θα προχωρήσει η αξιολόγηση της και μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες θα εκδοθεί η άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα. Μετά την έγκριση και έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για την ενεργοποίηση της κάρτας, από τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, δηλαδή από την Τράπεζα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Power Pass: Εκ νέου αίτηση για όσους αλλάξουν στοιχεία κατοικίας

Σήμερα ψηφίζεται η τροπολογία για το Fuel Pass 2

gazzetta
gazzetta reader insider insider