Πραγματοποιήθηκε η ενδέκατη ανταλλαγή κρατούμενων μεταξύ Κιέβου και Μόσχας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πραγματοποιήθηκε η ενδέκατη ανταλλαγή κρατούμενων μεταξύ Κιέβου και Μόσχας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ενδέκατη ανταλλαγή κρατούμενων μεταξύ Κιέβου και Μόσχας, δηλώνει ο Ουκρανός κυβερνήτης της περιφέρειας Μικολάιφ.

Ένας Ουκρανός κυβερνήτης γνωστοποίησε σήμερα ότι η χώρα του πραγματοποίησε την 11η ανταλλαγή κρατουμένων με τη Ρωσία από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στα τέλη Φεβρουαρίου, ανταλλάσσοντας τέσσερις Ρώσους αιχμαλώτους με πέντε Ουκρανούς.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Μικολάιφ, ο Βιτάλι Κιμ, έγραψε στο Telegram ότι ένας από τους Ουκρανούς που απελευθερώθηκαν ήταν ένας κάτοικος χωριού, ο Όλεχ Πιλιπένκο, για τον οποίο ο Κιμ είπε ότι «απήχθη» από τις ρωσικές δυνάμεις στις 10 Μαρτίου.

Συνεχίζεται η ρωσική προέλαση στο Ντονμπάς

Η Ρωσία αναζητεί αδύναμα σημεία της ουκρανικής άμυνας κοντά στον ποταμό Σεβέρσκι Ντονέτς στην ανατολική Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας Ολεξάντρ Μοτουζιάνικ.

Οι ρωσικές δυνάμεις δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειες να εξαπολύσουν εφόδους στην περιοχή, πρόσθεσε σε δηλώσεις που έκανε σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Αν η Ρωσία καταλάβει τις πόλεις Σεβεροντονέτσκ και Λισίτσανσκ στον ποταμό Σιβέρσκι Ντονέτς, θα έχει υπό την κατοχή της όλο το Λουχάνσκ, τη μία από τις δύο επαρχίες στην περιφέρεια του Ντονμπάς, την οποία διεκδικεί η Μόσχα για λογαριασμό των αυτονομιστών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακή παγίδα στις εκπρόθεσμες δηλώσεις: Αυτόματα πρόστιμα σε όσους ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους

Πότε θα καταβληθεί το νέο επίδομα των 150 ευρώ σε οικογένειες με παιδιά - Οι εισοδηματικοί «κόφτες»

Αντιπολιτευτικοί μπελάδες από τα κομματικά «γεννητούρια» - Σκόνη και θρύψαλα ο ΣΥΡΙΖΑ - Νέοι καβγάδες στο ΠΑΣΟΚ

Φόρτωση BOLM...
reader insider