Γερμανία: Καταδίκη της ρωσικής επίθεσης με ρουκέτες στο Κίεβο όσο ήταν εκεί ο Α. Γκουτέρες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γερμανία: Καταδίκη της ρωσικής επίθεσης με ρουκέτες στο Κίεβο όσο ήταν εκεί ο Α. Γκουτέρες
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση καταδίκασε πριν από λίγο «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο» τη χθεσινή ρωσική επίθεση με ρουκέτες εναντίον του Κέβου.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση καταδίκασε πριν από λίγο «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο» τη χθεσινή ρωσική επίθεση με ρουκέτες εναντίον του Κέβου, ενώ στην ουκρανική πρωτεύουσα βρισκόταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.

«Η συμπεριφορά της ρωσικής πλευράς είναι περιφρονητική προς τον άνθρωπο. Είναι προφανές και μπροστά στα μάτια της διεθνούς κοινότητας ότι ο Πούτιν και το καθεστώς του δεν έχουν κανενός είδους σεβασμό για το διεθνές δίκαιο», δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βόλφγκανγκ Μπούχνερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Οι μεσήλικες θα κυριαρχούν στις αγορές εργασίας του μέλλοντος - Υπό εξαφάνιση οι 30άρηδες

Μέτρα ΔΕΘ: Πώς οι νέοι θα κερδίσουν έως και δύο μισθούς - Ενδεικτικά παραδείγματα

Νικητές και χαμένοι δισεκατομμυριούχοι από τη νίκη του Ζοχράν Μαμντάνι

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider