Το Βερολίνο θα διαθέσει 37 εκατ. ευρώ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το Βερολίνο θα διαθέσει 37 εκατ. ευρώ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας
Η Γερμανία θα παράσχει επιπλέον 37 εκατ. ευρώ στην Ουκρανία για την ανοικοδόμησή της μετά τον πόλεμο.

Η Γερμανία θα παράσχει επιπλέον 37 εκατ. ευρώ στην Ουκρανία για την ανοικοδόμησή της μετά τον πόλεμο, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα Augsburger Allgemeine.

Περίπου 22,5 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για την ανακατασκευή του δικτύου ενέργειας της Ουκρανίας και επιπλέον 14,4 εκατ. ευρώ θα δοθούν για την ανοικοδόμηση διαμερισμών, τα οποία αποτέλεσαν στόχο ρωσικών δυνάμεων, καθώς και για ιατρικό εξοπλισμό, σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Το υπουργείο μου έχει προχωρήσει σε ανακατανομή κεφαλαίων για αυτό μέσω έκτακτου προγράμματος», δήλωσε η υπουργός Ανάπτυξης Σβένια Σούλτσε, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πάνω από 11.000 άνεργοι λαμβάνουν το νέο αυξημένο επίδομα - Πότε θα ξεκινήσει η καθολική εφαρμογή του

Το Pilates γεννήθηκε μέσα σε στρατόπεδο αιχμαλώτων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

Του '60 οι εκδρομείς... Αντίο Διονύση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider