Μεντβέντεφ: Ήρθε η ώρα η Ρωσία να βάλει λουκέτο στις πρεσβείες της

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μεντβέντεφ: Ήρθε η ώρα η Ρωσία να βάλει λουκέτο στις πρεσβείες της
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο πρώην Ρώσος πρωθυπουργός τόνισε ότι η αποβολή της Ρωσίας από το Συμβούλιο της Ευρώπης, σημαίνει ότι η χώρα θα μπορεί να επαναφέρει την θανατική ποινή.

Μετά από το «εμπρηστικό» μήνυμα του στο Twitter που ανέφερε ότι η τιμή του φυσικού αερίου θα εκτοξευτεί για τους Ευρωπαίους, ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας επανήρθε. Σε νέο μήνυμα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανέφερε ότι η Ρωσία πρέπει να διακόψει τους διπλωματικούς δεσμούς με τη Δύση.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, ήρθε η ώρα «να βάλουμε λουκέτο στις πρεσβείας μας, τονίζοντας ότι η Μόσχα πρέπει να συνεχίσει την εκστρατεία της στην Ουκρανία.

Πρόσθεσε ότι η αποβολή της Ρωσίας από το Συμβούλιο της Ευρώπης, σημαίνει ότι η χώρα θα μπορεί να επαναφέρει την θανατική ποινή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μετρό Αθήνας - Γραμμή 4: «Ψήνεται» λύση για τον «παγωμένο» σταθμό σε Ευαγγελισμό - Πάρκο Ριζάρη;

Στη μάχη της φοροδιαφυγής AI και drones - Νέο Command Center της ΑΑΔΕ θα συντονίζει τους ελέγχους

Η θερινή ραστώνη στα δάνεια - Το ντόμινο του χρέους - Τα μεγάλα σχέδιο του ΟΛΠ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider