Παραδόθηκε ο άνδρας πυροβολούσε στον αέρα από το μπαλκόνι σπιτιού, κοντά στην πλατεία Αμερικής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παραδόθηκε ο άνδρας πυροβολούσε στον αέρα από το μπαλκόνι σπιτιού, κοντά στην πλατεία Αμερικής
Αστυνομία
Δεν έχει βρεθεί το πιστόλι με το οποίο πυροβολούσε, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί και τα αίτια των πυροβολισμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:58

Έληξε ο συναγερμός στην Αστυνομία που προκλήθηκε μετά τους πυροβολισμός από ένα άνδρα έξω από το σπίτι του στην οδό Εφέσου, στην πλατεία Αμερικής.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο άνδρας παραδόθηκε και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Πρόκειται για ένας 30χρονο αλβανικής υπηκοότητας.

Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, όταν ο άντρας βγήκε στο μπαλκόνι σπιτιού στην οδό Εφέσου, κοντά στην πλατεία Αμερικής, και πυροβολούσε στον αέρα. Στη συνέχεια ο άντρας μπήκε μέσα στο σπίτι, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που κύκλωσαν την περιοχή καθώς και διαπραγματευτής που προσπάθησε να πείσει τον άντρα να παραδοθεί.

Πιστόλια, σφαίρες και ναρκωτικά

Όπλα και ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι του 30χρονου Αλβανού, ο οποίος πυροβολούσε άσκοπα από το μπαλκόνι το σπιτιού του στην πλατεία Αμερικής και συνελήφθη το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, με δύο γεμιστήρες και 71 φυσίγγια, μία ζυγαριά ακριβείας και δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 117,7 γραμμαρίων.

0 30χρονος κρατείται και ανακρίνεται στην Ασφάλεια Αττικής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider