Credit Suisse: Αναμένεται επίπληξη στον πρόεδρο Horta-Osorio για παραβίαση των κανόνων μετάδοσης του κορονοϊού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Credit Suisse: Αναμένεται επίπληξη στον πρόεδρο Horta-Osorio για παραβίαση των κανόνων μετάδοσης του κορονοϊού
Παρακολούθησε τον τελικό του τένις του Wimbledon στο Λονδίνο, χωρίς να ακολουθεί τους κανόνες καραντίνας της Βρετανίας.

Ο πρόεδρος της Credit Suisse, Antonio Horta-Osorio είναι πιθανό να δεχθεί επίπληξη από το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας, αφού μια εσωτερική έρευνα διαπίστωσε ότι παραβίασε τους κανόνες μετάδοσης κορονοϊού για δεύτερη φορά, ανέφερε το Σάββατο η εφημερίδα Tages-Anzeiger.

Όπως αναφέρει το Reuters, η έρευνα της νομικής ομάδας της Credit Suisse διαπίστωσε ότι ο Πορτογάλος τραπεζίτης παρακολούθησε τον τελικό του τένις του Wimbledon στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούλιο, χωρίς να ακολουθεί τους κανόνες καραντίνας της Βρετανίας. Αυτό το περιστατικό το ακολούθησε η παραβίαση των ελβετικών κανόνων COVID-19 τον Νοέμβριο, από πλευράς του Horta-Osorio.

Ο Horta-Osorio δεν αναμένεται ότι θα απομακρυνθεί από τη θέση του, αλλά πιθανότατα θα επιπληχτεί τις επόμενες εβδομάδες, ανέφερε η Tages-Anzeiger επικαλούμενη ενημερωμένες πηγές.

Η Credit Suisse αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση της εφημερίδας όταν επικοινώνησε μαζί της το Reuters.

Ο Horta-Osorio αντιμετωπίζει αυξανόμενη πίεση στην Ελβετία για τα συγκεκριμένα περιστατικά, ενώ σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα, το προσωπικό της τράπεζας στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη είναι επίσης αναστατωμένο με τη συμπεριφορά του.

Φωτογραφία Getty Images \Ideal Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider