Ουκρανία: Οι ΥΠΕΞ Ουκρανίας και Βρετανίας συζητούν πακέτο μέτρων αποτροπής κατά της Ρωσίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Οι ΥΠΕΞ Ουκρανίας και Βρετανίας συζητούν πακέτο μέτρων αποτροπής κατά της Ρωσίας
Η Ουκρανία και οι σύμμαχοί της προχωρούν προς την εφαρμογή ενός συνολικού πακέτου μέτρων αποτροπής κατά της Ρωσίας, ανακοίνωσε ο ΥΠΕΞ Ντμίτρο Κουλέμπα.

Η Ουκρανία και οι σύμμαχοί της προχωρούν προς την εφαρμογή ενός συνολικού πακέτου μέτρων αποτροπής κατά της Ρωσίας, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα μετά τη συνομιλία του με την Βρετανίδα ομόλογό του Λιζ Τρας.

Η Ουκρανία κατηγορεί τη Ρωσία για τη συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων στρατιωτών στο πλαίσιο προετοιμασίας μιας πιθανής μεγάλης κλίμακας στρατιωτικής επίθεσης, εγείροντας φόβους ότι μια σύγκρουση στην περιοχή Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας θα μπορούσε να προκαλέσει ένα ξέσπασμα ανοιχτού πολέμου μεταξύ των γειτόνων.

«Το πακέτο μέτρων αποτροπής περιλαμβάνει πολιτικό επίπεδο, οικονομικό και επίπεδο ασφαλείας. Είμαι ευγνώμων στη Βρετανία για τον ηγετικό της ρόλο στη διαδικασία αυτή», δήλωσε ο Κουλέμπα σε ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Μαρτίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Νέα παράταση για τον Κοινωνικό Τουρισμό - Πάνω από 340.000 αιτήσεις

Τι συμβαίνει με τη Βιολάντα - Τα σενάρια πώλησης και οι διαψεύσεις

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider