Ινδία: Lockdown στο Νέο Δελχί εν μέσω εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ινδία: Lockdown στο Νέο Δελχί εν μέσω εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον
India Covid-19
Από σήμερα θα ξεκινήσει απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, στην ινδική πρωτεύουσα.

Σε lockdown μπαίνει το Νέο Δελχί της Ινδίας, με κλείσιμο σχολείων και απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού στην πρωτεύουσα της ασιατικής χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής κυβέρνησης, από σήμερα θα ξεκινήσει απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί. Ακόμα, τα σχολεία, οι κινηματογράφοι και τα γυμναστήρια θα μείνουν τελείως κλειστά, με τα σχολεία να λειτουργούν μόνο με καθεστώς τηλεκπαίδευσης.

Οι χώροι εστίασης (μπαρ και εστιατόρια) θα λειτουργούν με το 50% της συνολικής χωρητικότητας τους, ενώ τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν μια μέρα ανά διήμερο.

Ακόμα, το ποσοστό τηλεργασίας στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ανεβαίνει στο 50% επί του συνόλου των υπαλλήλων κάθε επιχείρησης.

Σημειώνεται πως το Νέο Δελχί κατέγραψε 331 νέα κρούσματα κορονοϊού για το τελευταίο 24ωρο, ο υψηλότερος αριθμός των τελευταίων 4 μηνών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ινδία: Ξεκινά εμβολιασμούς σε έφηβους 15- 18 ετών

gazzetta
gazzetta reader insider insider