Αμεση διαθεσιμότητα 90 ξενοδοχειακών δωματίων για τους πληγέντες του σεισμού στην Κρήτη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αμεση διαθεσιμότητα 90 ξενοδοχειακών δωματίων για τους πληγέντες του σεισμού στην Κρήτη
Επαφές Κικίλια με ΞΕΕ και πολιτική προστασία. Άμεση διαθεσιμότητα 90 δωματίων, σε πρώτη φάση, σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Η άμεση διαθεσιμότητα 90 δωματίων, σε πρώτη φάση, σε ξενοδοχεία της περιοχής, για τις ανάγκες των πληγέντων από τον σημερινό σεισμό εξασφαλίστηκε για τους πληγέντες του σεισμού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, έπειτα από συνεννόηση με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρο Βασιλικό, επικοινώνησε με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τους ενημέρωσε για την άμεση διαθεσιμότητα των ξενοδοχειακών κλινών.

Επίσης, την εγκατάσταση σκηνών για όσους ανθρώπους δεν πρέπει και δεν μπορούν να μπουν στα σπίτια τους λόγω του ισχυρού σεισμού των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου Κρήτης, ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ προσέθεσε ότι οι τραυματίες μέχρι στιγμής είναι 12, φαίνεται ότι δεν έχουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου έλαβαν μήνυμα από το 112 έλαβαν στα κινητά τους, καθώς μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, καταγράφεται μπαράζ μετασεισμών.

με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider