Αφγανιστάν: Για 7 νεκρούς στο αεροδρόμιο της Καμπούλ κάνουν λόγο οι Βρετανοί

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αφγανιστάν: Για 7 νεκρούς στο αεροδρόμιο της Καμπούλ κάνουν λόγο οι Βρετανοί
«Οι συνθήκες στην περιοχή είναι ακραία προκλητικές, αλλά κάνουμε τα πάντα για να διαχειριστούμε την κατάσταση με τη μεγαλύτερη ασφάλεια που γίνεται» αναφέρει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.

Εφτά άτομα που βρίσκονταν κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ του Αφγανιστάν έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στην περιοχή, καθώς η κατάσταση στην πρωτεύουσα της χώρας συνεχίζει να «μυρίζει μπαρούτι» από τις χιλιάδες ανθρώπων που προσπαθούν να μπουν σε μια πτήση και να φύγουν από τη χώρα που τελεί υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν.

Όπως μετέδωσε το Sky News, επικαλούμενο πληροφορίες από το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας, είναι άγνωστο το πως πέθαναν οι 7 άνθρωποι μέχρι στιγμής.

«Οι σκέψεις μας στρέφονται στις οικογένειες των 7 Αφγανών πολιτών που έχασαν τη ζωή τους μέσα στο πλήθος στην Καμπούλ», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας.

Το υπουργείο σημειώνει ότι «οι συνθήκες στην περιοχή είναι ακραία προκλητικές, αλλά κάνουμε τα πάντα για να διαχειριστούμε την κατάσταση με τη μεγαλύτερη ασφάλεια που γίνεται».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Νέο διάγγελμα Μπάιντεν για την κατάσταση στο Αφγανιστάν 

Αφγανιστάν: Αναφορές για ανακατάληψη περιοχών από πολιτοφύλακες - Μάχες με τους Ταλιμπάν

gazzetta
gazzetta reader insider insider