«Ξανανοίγει» τη Δευτέρα η Μύκονος

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Ξανανοίγει» τη Δευτέρα η Μύκονος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Προς άρση του τοπικού lockdown που είχε επιβληθεί στη Μύκονο την προηγούμενη εβδομάδα κινείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση. 

Προς άρση του τοπικού lockdown που είχε επιβληθεί στη Μύκονο την προηγούμενη εβδομάδα κινείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση.

Η απόφαση, που είχε ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς, προέβλεπε έκτακτα μέτρα έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας, 26 Ιουλίου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν θα υπάρξει παράταση των μέτρων αυτών.

Υπενθυμίζεται πως τα μέτρα αυτά ήταν:

1. Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

2. Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, αρχής γενομένης από σήμερα ώρα 18:00.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φοροαπαλλαγές και ντίζελ στο ραντάρ της Κομισιόν: Οι συστάσεις και το μικρό καλάθι στήριξης

Η ρελάνς Μητσοτάκη στον Τσίπρα για την έξοδο από τα μνημόνια - Ο μεταγραφικός πυρετός στο ΠΑΣΟΚ - Το debate που ζητά η Καρυστιανού

Το Ozempic, οι υψηλές τιμές στα κόκκινα κρέατα και η εξαγορά της Νιτσιάκος

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider