Γλυκά Nερά: Απολογείται στον ανακριτή ο δράστης - Αποδοκιμάστηκε από το πλήθος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γλυκά Nερά: Απολογείται στον ανακριτή ο δράστης - Αποδοκιμάστηκε από το πλήθος
Κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο 33χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά η οικογένεια του θύματος διά του δικηγόρου Βόλου Θανάση Χαρμάνη.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Καρολάιν δήλωσε στους δημοσιογράφους για τη μητέρα της 20χρονης: «Για ευνόητους λόγους, η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι... Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της».

Αναφερόμενος στο θέμα του παιδιού, ο κ. Χαρμάνης σημείωσε: «Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μού είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένεια του κατηγορούμενου και είναι ήδη σε συνεννόηση». Τόνισε, επίσης, πως «η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή, ενώ η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».

Εν τω μεταξύ, νωρίς το πρωί ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου, που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του 33χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν μαζί με τον συνάδελφο του Αλέξανδρο Παπαίωαννίδη, δήλωσε ότι θέτει εαυτόν εκτός της υπόθεσης.

Κανένα στοιχείο λύπης από τον δράστη της δολοφονίας

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ δεν έδειξε σύμφωνα με πληροφορίες κανένα στοιχείο λύπης.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, το πρωί του Σαββάτου φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

Όσοι γνωρίζουν τον πιλότο, αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία, του καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ένταση στα δικαστήρια

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στον ανακριτή για την απολογία του. Τα μέτρα στην πρώην σχολή Ευελπίδων είναι Δρακόντεια, με τον 33χρονο να φορά και πάλι αλεξίσφαιρο γιλέκο. Συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια αποδοκίμασαν έντονα τον πιλότο.

Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή ήταν και πάλι ανέκφραστος, ενώ η ομολογία του ενώπιον του 12ου Τακτικού Ανακριτή, λίγο πριν τις 13.00

Η διαδικασία ξεκίνησε, αφού ο δικαστικός λειτουργός μελέτησε το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο 33χρονος κατηγορούμενος, και αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες καθώς ο πιλότος θα απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και skai.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε από την υπόθεση ένας από τους δικηγόρους του 33χρονου πιλότου

gazzetta
gazzetta reader insider insider