bwin & Ολυμπιακός: Μια γροθιά απέναντι στον κορονοϊό!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
bwin & Ολυμπιακός: Μια γροθιά απέναντι στον κορονοϊό!
Η bwin και ο Ολυμπιακός κατάφεραν, μέσω της πρωτοβουλίας των “bwin Monday Night Game Against Covid-19”, να σταθούν εμπράκτως στο πλευρό ευπαθών κοινωνικών ομάδων και του ΕΣΥ, καθώς διοργάνωσαν επτά αγώνες, συγκέντρωσαν περισσότερους από δύο τόνους υγειονομικό υλικό και βοήθησαν 24 Νοσοκομεία, ΜΚΟ και Ιδρύματα!

Η bwin και ο Ολυμπιακός κατάφεραν, μέσω της πρωτοβουλίας των “bwin Monday Night Game Against Covid-19”, να σταθούν εμπράκτως στο πλευρό ευπαθών κοινωνικών ομάδων και του ΕΣΥ, καθώς διοργάνωσαν επτά αγώνες, συγκέντρωσαν περισσότερους από δύο τόνους υγειονομικό υλικό και βοήθησαν 24 Νοσοκομεία, ΜΚΟ και Ιδρύματα!

Χιλιάδες συνάνθρωποί μας βρέθηκαν να παλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες απέναντι στην πανδημία του Covid-19, ενώ οι γιατροί και οι νοσηλευτές, οι οποίοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης, έκαναν τη δική τους υπέρβαση. Η μάχη συνεχίζεται, όμως τους τελευταίους μήνες, έχουν στο πλευρό τους μια ισχυρή ομάδα. Μια ομάδα, που έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι παίζει μόνο για τη νίκη. Τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων. Η bwin και η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισαν να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους και να φορέσουν τη φανέλα της κοινωνικής προσφοράς, διοργανώνοντας μία σειρά φιλικών αγώνων για καλό σκοπό: Τα “bwin Monday Night Game Against Covid-19”!

Ο Κολοσσός Ρόδου, η Μέγκα Βελιγραδίου, ο Ιωνικός, η Λάρισα, το Μεσολόγγι, το Λαύριο και ο Άρης πέρασαν από το παρκέ του ΣΕΦ και πρόσφεραν ξεχωριστές μπασκετικές παραστάσεις μαζί με τον Ολυμπιακό, ενώ το ημίχρονο και το τέλος κάθε αγώνα, ήταν αφιερωμένα στον ιερό σκοπό της δράσης: Τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Κάποια από τα νοσοκομεία που δέχθηκαν αφόρητη πίεση, ενισχύθηκαν ουσιαστικά. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν δωρίστηκε φορητός αναπνευστήρας βαρέως τύπου, για τη μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας των ενηλίκων και παίδων ασθενών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στο Παίδων «Αγλαΐας και Παναγιώτη Κυριακού» προσφέρθηκαν δύο συσκευές φωτοθεραπείας για τη θεραπεία του νεογνικού ίκτερου. Η bwin και ο Ολυμπιακός υποστήριξαν επίσης με αναγκαίο υγειονομικό υλικό τον Ευαγγελισμό, το Θριάσιο και το «Μεταξά» του Πειραιά, ενώ έδειξαν ότι δεν ξεχνούν τους ανθρώπους με τις λευκές στολές που δίνουν τη μάχη τους στην περιφέρεια, ενισχύοντας τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο» και στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, προσφέρθηκε το απαραίτητο υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά) για όλα τα θεραπευτικά προγράμματα της ΕΛΕΠΑΠ, καθώς και για τις ανάγκες των οργανισμών που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», το πρόγραμμα σίτισης οικογενειών που έχουν πληγεί από τον Covid-19 της οποίας, ενισχύθηκε επίσης. Τόσο η ΕΛΕΠΑΠ, όσο και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», αποτελούν δύο οργανισμούς που η bwin έχει αγκαλιάσει εδώ και χρόνια, βοηθώντας το πολύ σημαντικό έργο τους. Το υγειονομικό υλικό που προσφέρθηκε ήταν κομβικής σημασίας για τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας τους, ενώ η επίσκεψη παικτών του Ολυμπιακού στα παιδιά έδωσε ξεχωριστή διάσταση στις δράσεις.

Η bwin και ο Ολυμπιακός έδωσαν χρώμα στα Χριστούγεννα ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπων στην Αττική και έκαναν πραγματικότητα τις ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, μέσω του Make-A-Wish. Με τον τρόπο αυτό, οι δράσεις των Αγώνων της Δευτέρας άγγιξαν όλα τα στρώματα της κοινωνίας, πρόσφεραν χαμόγελα και έδωσαν κουράγιο σε εκείνους που είδαν από πολύ κοντά το άσχημο πρόσωπο της πανδημίας.

Πέραν όμως της προσφοράς, η bwin με τον Ολυμπιακό έφεραν ξανά το μπάσκετ στις ζωές των φιλάθλων, βοηθώντας τους να αλλάξουν ψυχολογία και να αποκτήσουν μια αίσθηση κανονικότητας, να δουν ότι οι μεγάλοι παίκτες είναι εδώ, παίζουν, παλεύουν κι όλοι μαζί ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της κατάστασης στην κοινωνία!

Φυσικά, ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η μάχη είναι καθημερινή. Και μολονότι η φετινή σειρά φιλικών αγώνων που διοργάνωσαν η bwin κι ο Ολυμπιακός ολοκληρώθηκε, οι δύο συμπαίκτες συνεχίζουν μαζί για την αντιμετώπιση της πανδημίας και για τη βελτίωση των συνθηκών σε ολόκληρη την κοινωνία. Μοιράζονται, άλλωστε, την ίδια φιλοσοφία για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά…

Περισσότερα για το Κοινωνικό Αποτύπωμα της bwin μπορείτε να βρείτε στο: https://bwincares.gr/

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider