Ασφαλές το εμβόλιο της J&J για τον κορονοϊό, σύμφωνα με τη Γερμανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ασφαλές το εμβόλιο της J&J για τον κορονοϊό, σύμφωνα με τη Γερμανία
Οι παρενέργειες από το μονοδοσικό σκεύασμα είναι πολύ σπάνιες, σύμφωνα με την αρχή εμβολιασμών της Γερμανίας. Παραμένει η ανησυχία για τον αριθμό των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού, σύμφωνα με το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Το εμβόλιο της Johnson & Johnson για τον κορονοϊό είναι ασφαλές και αποτελεσματικό κατά της νόσου, τόνισε την αρχή το ινστιτούτο Πολ Έλριχ, η αρμόδια αρχή της Γερμανίας για τους εμβολιασμούς.

Σε δηλώσεις του, ο επικεφαλής του ινστιτούτου, Κλάους Σιτσούτεκ, ανέφερε πως οι παρενέργειες του εμβολίου της J&J είναι πολύ σπάνιες, προσθέτοντας πως η Γερμανία δεν έχει θέσει κανένα περιορισμό στη χρήση του μονοδοσικού σκευάσματος.

Εξάλλου, ο αντιπρόεδρος του ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, Λαρς Σάαντε, ανέφερε πως τα νέα κρούσματα στη Γερμανία έχουν μειωθεί για τα τελευταία 24ωρα, αλλά η εξάπλωση της νόσου στη χώρα παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ο Σάαντε είπε πως παρατηρείται μεγάλη μετάδοση του κορονοϊού στις Οι παρενέργειες από το μονοδοσικό σκεύασμα είναι πολύ σπάνιες, σύμφωνα με την αρχή εμβολιασμών της Γερμανίας. Παραμένει η ανησυχία για τον αριθμό των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού, σύμφωνα με το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ., συμπληρώνοντας ότι ο ιός δεν είναι «άκακος» για τους νεότερους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider