Ιράκ: Επίθεση με ρουκέτες κατά της αεροπορικής βάσης Μπάλαντ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ιράκ: Επίθεση με ρουκέτες κατά της αεροπορικής βάσης Μπάλαντ
Πύραυλοι Katyusha εκτοξεύθηκαν στην περιοχή της βάσης που στεγάζει συνεργάτες των αμερικανικών δυνάμεων. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα.

Ρουκέτες έπληξαν την αεροπορική βάση Μπάλαντ βόρεια της Βαγδάτης, ανακοίνωσαν πηγές των ιρακινών υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι πύραυλοι Katyusha εκτοξεύθηκαν στην περιοχή της βάσης που στεγάζει συνεργάτες των αμερικανικών δυνάμεων. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, αλλά ένοπλες οργανώσεις, οι οποίες, σύμφωνα με ιρακινούς αξιωματούχους, υποστηρίζονται από το Ιράν, έχουν κατά το παρελθόν αναλάβει την ευθύνη για παρόμοιες επιθέσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σε εφαρμογή ο νέος εργασιακός νόμος: Πώς δηλώνονται ωράριο, άδεια και 6ήμερη απασχόληση

Έπεσαν οι τελικές υπογραφές για το mega deal Μασούτης – Κρητικός

Εμείς συζητάμε για 1 ή 1,5 λεπτό φθηνότερο ρεύμα, όταν η αγροτική υφήλιος φλέγεται…

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider