Ο εμπορικός σύλλογος της Πάτρας ζητά να λειτουργήσει το λιανεμπόριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο εμπορικός σύλλογος της Πάτρας ζητά να λειτουργήσει το λιανεμπόριο

«Την άμεση ανάκληση τής απόφασης για αναστολή της επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στην Πάτρα και άνοιγμα των καταστημάτων στις 5 Απριλίου, με αυστηρή τήρηση περιοριστικών μέτρων στη λειτουργία τους», ζητά με ανακοίνωσή του ο εμπορικός σύλλογος της πόλης.

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ίδια ανακοίνωση, «είμαστε πάνω από 3 μήνες κλειστοί με κρατική εντολή και χωρίς καμία στήριξη, ενώ βρισκόμαστε σε απόγνωση και χωρίς πλέον άλλες αντοχές».

«Όλο αυτό το διάστημα», συνεχίζεται στην ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου, «έχουμε έξαρση της πανδημίας αποδεικνύοντας το αυταπόδεικτο, ότι το λιανεμπόριο δεν αποτελεί εστία μετάδοσης του ιού».

Παράλληλα με την ίδια ανακοίνωση απευθύνεται κάλεσμα στους εμπόρους της Πάτρας, «να βρισκόμαστε όλοι τη Δευτέρα στις 9:00 το πρωί στα καταστήματά μας χωρίς προσωπικό, με φώτα και την πόρτα μας ανοιχτή, με όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας, χωρίς να εξυπηρετούμε καταναλωτές».

Στο μεταξύ, με αφορμή την αυριανή επίσκεψη στην Πάτρα, του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, ο εμπορικός σύλλογος καλεί «τους συναδέλφους και όλους τους φορείς της πόλης σε κινητοποίηση, τηρουμένων των αποστάσεων και όλων των υγειονομικών μέτρων, στις 9:00 το πρωί έξω από το δημαρχείο και στις 10:00 το πρωί έξω από το Επιμελητήριο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider