Ρίτσαρντ Μπράνσον: Ο δισεκατομμυριούχος της Virgin Group νοικιάζει το ιδιωτικό του νησί (pics)

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρίτσαρντ Μπράνσον: Ο δισεκατομμυριούχος της Virgin Group νοικιάζει το ιδιωτικό του νησί (pics)
Ο ιδρυτής της Virgin Group και δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον νοικιάζει το ιδιωτικό του νησί. Πόσο κοστίζει να μείνετε στο Moskito Island;

Ο ιδρυτής της Virgin Group και δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον αγόρασε το - δεύτερο - ιδιωτικό νησί του Moskito Island το 2007, έναντι 10 εκατ. δολαρίων και τώρα ήρθε η ώρα να αρχίζει να το νοικιάζει.

Σύμφωνα με το Business Insider, τέσσερα χρόνια μετά την αγορά του, to 2011, ο Μπράνσον ξεκίνησε τη δημιουργία υποδομών, όπως δρόμους και δίκτυο internet, ενώ μέχρι το 2015 είχε ήδη ολοκληρώσει την κατασκευή του ιδιωτικού του «παραδείσου» Branson Estate.

insider

Πλέον ο δισεκατομμυριούχος, η περιουσία του οποίου ανέρχεται σε 4,9 δισ. δολάρια σύμφωνα με το Forbes, αποφάσισε να αρχίσει να νοικιάζει το Branson Estate έναντι 25.000 δολαρίων, τη βραδιά, στην «χαμηλή» σεζόν, μεταξύ 1ης Ιουνίου και 30 Σεπτεμβρίου.

Αν «ενδιαφέρεται» κάποιος να το νοικιάζει από στην «υψηλή» σεζόν, από 6 Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Μαϊου ή το φθινόπωρο, από τον Οκτώβριο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να πληρώνει 33.000 δολάρια - αρχική τιμή.

Βέβαια, την περίοδο των γιορτών, το Branson Estate είναι ακόμα πιο ακριβό, καθώς η τιμή ενοικίασης ξεκινά από 34,650 τη βραδιά για τη γιορτή των Ευχαριστιών και περίπου 36.600 δολάρια τη βραδιά για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

insiderinsider

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider