Ελλάδα
01-04-2021 | 12:18

ΣΒΑΠ: Καλύτερη απάντηση στις αναζητήσεις της βιομηχανίας οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού

Newsroom
Μοιράσου το
ΣΒΑΠ: Καλύτερη απάντηση στις αναζητήσεις της βιομηχανίας οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού
live updates: Ανανεώθηκε πριν

«Καλύτερη απάντηση στις αναζητήσεις της βιομηχανίας» χαρακτηρίζονται οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για αλλαγή στο υπόδειγμα της οικονομίας, από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ) κ. Δημήτρη Μαθιό, σύμφωνα με δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος.

Αναλυτικά στο δελτίο αναφέρεται:

«Η αλλαγή στο υπόδειγμα της οικονομίας με ορίζοντα την εξωστρέφεια που θα περιβάλλεται από αναπτυξιακό φιλικό φορολογικό σύστημα με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων και την συμμετοχή ιδιωτών στα έργα των δημοσίων επενδύσεων, όπως τα προσδιόρισε στο σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι η καλύτερη απάντηση στις αναζητήσεις της βιομηχανίας και δεν είναι δυνατόν να μην επικροτήσουμε τις στοχεύσεις του σχεδίου». 

Το δελτίου του ΣΒΑΠ με τις δηλώσεις του κ. Μαθιού καταλήγει προσθέτοντας ότι  «η επιχειρηματική κοινότητα παραμένει όχι μόνο αισιόδοξη για την επόμενη μέρα της κρίσης από την πανδημία αλλά σε πλήρη ετοιμότητα να ανταποκριθεί στην κοινή προσπάθεια ανάκαμψης και ανάπτυξης της οικονομίας. Θεωρεί δε -πρόσθεσε ο κ. Μαθιός-, ότι η εθνική στρατηγική, σε κάθε μορφής αναπτυξιακές επιλογές στην οικονομία, είναι εκτός από αυτονόητη και θεμελιώδους σημασίας για όλους τους στόχους».
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.