Anamar Hotels & Resorts: Στρατηγική συνεργασία με 18-24 Travel & Thegreeks.com

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Anamar Hotels & Resorts: Στρατηγική συνεργασία με 18-24 Travel & Thegreeks.com

Παρουσία μέσω της πώλησης ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών, στον μεγαλύτερο OTA της χώρας, το www.18-24.gr αλλά και το νέο Brand της ίδιας εταιρείας το www.thegreeks.com αποκτούν τα ξενοδοχεία του ομίλου Anamar Hotels & Resorts. Πρόκειται για στρατηγική συνεργασία των δύο πλευρών, όπου αφενός η πλατφόρμα που υποστηρίζει τα δύο web sites αποκτά για τους πελάτες της premium καταλύματα σε σημαντικούς προορισμούς, ενώ ο όμιλος Anamar Hotels & Resorts ισχυροποιεί την παρουσία του στην Ελληνική αγορά, σε μια χρονιά που φαίνεται πως ο εσωτερικός τουρισμός θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Η Anamar Hotels & Resorts, διαθέτει 13 ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Σαντορίνη κι η Μύκονος, αλλά και σε μικρότερα νησιά όπως η Κέα κι η Σύρος.

"Για την πλατφόρμα μας η συνεργασία με τον όμιλο Anamar Hotels & Resorts, είναι μια αναβάθμιση των προϊόντων σε επιλεγμένους προορισμούς. Τόσο η διεύρυνση του ηλικιακού target group στο www.18-24.gr όσο κι η ενίσχυση της παρουσίας του www.thegreeks.com αποτελούν πρωταρχικό στόχο για το επόμενο διάστημα, συνεπώς ξενοδοχεία όπως τα Anamar Hotels & Resorts, ενισχύουν σημαντικά την προσπάθειά μας. Είναι η πρώτη από μια σειρά συνεργασιών, με μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους, από τις οποίες αναμένουμε σημαντικά αποτελέσματα σε μια δύσκολη χρονιά", επισήμανε ο CEO του 18-24 Travel, Γιώργος Καρανάσιος.

Από την πλευρά του ξενοδοχειακού ομίλου Anamar Hotels & Resorts η διοίκηση με την σύναψη της νέας συνεργασίας αναπτύσσει τον κύριο σκοπό της, την διάθεση ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών. Η ανάπτυξη του ξενοδοχειακού ομίλου σε περισσότερους από 11 προορισμούς στην Ελλάδα μέχρι σήμερα γίνεται με γνώμονα την ανάδειξη νέων προορισμών όπως η Αστυπάλαια, η Πάτμος , η Σκιάθος , το Πήλιο, η Ζάκυνθο και η Σύμη. Διαθέτοντας ίδιες παροχές και υπηρεσίες σε όλους τους προορισμούς, σε συνεργασία με το www.18-24.gr και το www.thegreeks.com οι διακοπές θα γίνουν η πρώτη επιλογή κάθε ταξιδιώτη. Νέες παροχές και πρωτοποριακές λύσεις για ασφαλής διακοπές πρόκειται να συναντήσει ένας ταξιδιώτης στα ξενοδοχεία του ομίλου Anamar Hotels & Resorts για την φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider