Σύγκρουση φορτηγών πλοίων στα Κύθηρα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σύγκρουση φορτηγών πλοίων στα Κύθηρα

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της σύγκρουσης δύο φορτηγών πλοίων σήμερα το πρωί, 10 μίλια δυτικά των Κυθήρων.

To Φορτηγό πλοίο KIVELI, με σημαία Λιβερίας και 24 άτομα πλήρωμα (1 υπήκοος Γεωργίας και 23 Φιλιππίνων), έπεσε με την πλώρη στη μέση του φορτηγού AFINA I με σημαία Μάλτας και 18 άτομα πλήρωμα (16 υπήκοοι Γεωργίας και δύο Ρώσοι).

Από τη σύγκρουση δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός παρά μόνο εισροή υδάτων στο AFINA I.

Στο σημείο βρίσκονται πέντε πλωτά σκάφη του Λιμενικού σώματος, τέσσερα παραπλέοντα πλοία, μία λάντζα και ένα ρυμουλκό.

Το AFINA I είχε αναχωρήσει από το Νοβοροσίσκ στη Μαύρη Θάλασσα με προορισμό το Μπιλπάο της Ισπανίας και το KIVELI από το Μαρόκο με προορισμό τη Βουλγαρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider