Αίγυπτος: Πάνω από 1.400 νέα κρούσματα και 56 θάνατοι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αίγυπτος: Πάνω από 1.400 νέα κρούσματα και 56 θάνατοι

Άλλοι 56 άνθρωποι κατέληξαν από επιπλοκές του κορονοϊού στην Αίγυπτο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας της χώρας, ανεβάζοντας το σύνολο των νεκρών από την COVID-19 σε 7.687.

Παράλληλα, καταγράφηκαν 1.409 επιβεβαιωμένες μολύνσεις, με τον συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται σε 139.471 από τότε που ξέσπασε η πανδημία στη Χώρα του Νείλου, στις 14 Φεβρουαρίου του 2020.

Αιγύπτιοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων από το δεύτερο κύμα του κορονοϊού που περνάει η Αίγυπτος αναμένεται να κορυφωθεί στο τέλος Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί ότι από αύριο 3 Ιανουαρίου, θα επιβάλλεται πρόστιμο 50 αιγυπτιακών λιρών (περίπου 2,60 ευρώ) σε οποιονδήποτε δε φορά δημόσια την προστατευτική μάσκα προσώπου, ενώ πρόστιμα θα καταγράφονται και εντός των σταθμών του Καΐρου.

Τέλος, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου όπου οι περίπου 15 εκατομμύρια Κόπτες θα ερορτάσουν τα δικά τους Χριστούγεννα, απαγορεύονται οι συναθροίσεις και οι εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Προς εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Euronext - ΕΧΑΕ: Αξιολογούμε την πρόταση

Κοινοτικά λεφτά υπάρχουν - Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό - ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ στο Κίνημα Δημοκρατίας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider